top modele romance

Fie ca defileaza pe catwalk sau stau in primul rand la show-urile de moda, top modelele romance nu trec neobservate. Cele trei frumuseti, Andreea Diaconu, Diana Moldovan si Irina Lazareanu au fost si de data aceasta in atentia fotografilor la Paris Fashion Week!

Aparitiile stralucitoare in editoriale de moda, in reclame cu bugete uriase si pe copertile revistelor fashion din intreaga lume nu le-au schimbat deloc pe cele trei top modele romance, Andreea Diaconu, Diana Moldovan si Irina Lazareanu.

Succesul lor se datoreaza intr-o mare masura si personalitatii puternice, atitudinii joviale si prietenoase, profesionalismului si nu doar fizicului de nota 10!

Top modele romance la Paris Fashion Week

1. Andreea Diaconu

Pentru ca are un look cameleonic, Andreea Diaconu este una dintre preferatele designerilor atat pentru campanii publicitare, cat si pentru show-urile de catwalk. In acest sezon a avut doua iesiri pentru Mugler, colectia de primavara-vara 2016. Adevaratele fane ii pot urmari contul de instagram @andreeadiddy.

top modele romance
Mugler primavara-vara 2016

2. Diana Moldovan

Dintre top modelele romance, Diana Moldovan este preferata in special de marile branduri beauty. Surprinsa de fotografii de street style la Paris Fashion Week, dupa show-ul Akris unde a prezentat pe catwalk, Diana pare o tanara ca oricare alta. Dar nu e asa! Anul acesta este imaginea ochelarilor Dior, anul trecut a fost imaginea Giorgio Armani Beauty si a mai lucrat si pentru Clarins si Yves Saint Laurent, fata ei angelica ocupand bilboard-urile din marile capitale ale lumii.

top modele romance diana moldovan
Diana poarta tinuta Marni si pantofi Gucci

3. Irina Lazareanu

Chiar daca nu mai este o prezenta constanta in show-urile ultimelor sezoane, rebela romanca a ramas in gratiile personajelor importante din lumea modei. Este invitata la toate marile evenimente fashion, ca guest star, in randul intai.

irina lazareanu
Irina Lazareanu la prezentarea Chloe primavara-vara 2016

Top modelele arata mereu ca scoase din cutie, cu un ten impecabil si luminos. Suntem tentate sa credem ca au un ritual beauty complicat. In realitate, rutina lor e simpla si unele dintre lucrurile pe care le fac ele le putem face si noi. Iata o lista cu secretele lor de beauty!

Foto: Guliver.