Designerul Madalina Batalu lanseaza un nou brand romanesc de haine pentru femeile care-si doresc sa atraga atentia prin rafinament, simplitate, echilibru.

Descopera cateva dintre piesele colectiei UNDRESS primavara-vara 2015 intr-un pictorial de moda cu totul special!

Motto-ul colectiei: UNDRESS – We want you naked.

Inspirata de minimalismul anilor 60, colectia de primavara-vara 2015 semnata Madalina Batalu, prezinta 19 piese monocrome ce definesc universul si filozofia UNDRESS: simplitate, precizie, feminitate, simetrie, siguranta, curaj.

Piesa cheie a colectiei o reprezinta rochia camasa, peste care se poate suprapune o fusta petrecuta conica, o fusta scurta sau o vesta lunga, obtinandu-se astfel tinute originale care te diferentiaza in multime. Din fibre naturale (bumbac, in si matase), piesele colectiei se remarca prin culori neutre calde – crem, nisipiu, bej, completate de culori tari – violet intens, rosu, oranj stins.

UNDRESS, un nou brand romanesc irezistibil!

“Hainele pe care le creez se adreseaza femeilor cu un simt al sinelui bine conturat, care stiu sa-si poarte frumusetea si feminitatea fara a fi ostentative. Simplitatea nu inseamna absenta detaliilor sau lipsa de substanta, ci este o reducere la esenta prin indepartarea detaliilor neesentiale. Simplitatea emana putere, autenticitate si asumare.“ , spune Madalina Batalu, fondator si designer UNDRESS.

Campania de imagine a colectiei UNDRESS primavara-vara 2015 a fost realizata de o echipa tanara si talentata. Alaturi de fotograful Vlad Birdu a lucrat si designerul Alexandru Nimurad pe styling & setting design. Make-up & hair – Diana Ionescu; Model: Andra Dumitrache – MRA Models.

Despre cel mai nou brand romanesc si intreaga colectie poti afla mai multe detalii pe www.undress.ro.