un nou brand romanesc

Designerul Madalina Batalu lanseaza un nou brand romanesc de haine pentru femeile care-si doresc sa atraga atentia prin rafinament, simplitate, echilibru.

Descopera cateva dintre piesele colectiei UNDRESS primavara-vara 2015 intr-un pictorial de moda cu totul special!

Motto-ul colectiei: UNDRESS – We want you naked.

Inspirata de minimalismul anilor 60, colectia de primavara-vara 2015 semnata Madalina Batalu, prezinta 19 piese monocrome ce definesc universul si filozofia UNDRESS: simplitate, precizie, feminitate, simetrie, siguranta, curaj.

Piesa cheie a colectiei o reprezinta rochia camasa, peste care se poate suprapune o fusta petrecuta conica, o fusta scurta sau o vesta lunga, obtinandu-se astfel tinute originale care te diferentiaza in multime. Din fibre naturale (bumbac, in si matase), piesele colectiei se remarca prin culori neutre calde – crem, nisipiu, bej, completate de culori tari – violet intens, rosu, oranj stins.

un nou brand romanesc

UNDRESS, un nou brand romanesc irezistibil!

“Hainele pe care le creez se adreseaza femeilor cu un simt al sinelui bine conturat, care stiu sa-si poarte frumusetea si feminitatea fara a fi ostentative. Simplitatea nu inseamna absenta detaliilor sau lipsa de substanta, ci este o reducere la esenta prin indepartarea detaliilor neesentiale. Simplitatea emana putere, autenticitate si asumare.“ , spune Madalina Batalu, fondator si designer UNDRESS.

brand romanesc de haine

Campania de imagine a colectiei UNDRESS primavara-vara 2015 a fost realizata de o echipa tanara si talentata. Alaturi de fotograful Vlad Birdu a lucrat si designerul Alexandru Nimurad pe styling & setting design. Make-up & hair – Diana Ionescu; Model: Andra Dumitrache – MRA Models.

un nou brand

Despre cel mai nou brand romanesc si intreaga colectie poti afla mai multe detalii pe www.undress.ro.