stirile saptamanii colectie Diesel primavara 2016

La inceput de an lucrurile par sa se miste mai greu pe toate fronturile. Nu curg chiar atat de multe vesti cum am fost obisnuita in lunile anterioare. Si totusi stirile saptamanii din moda sunt extrem de interesante!

Printre stirile saptamanii am descoperit si cea mai noua colectie adidas StellaSport

stirile saptamanii adidas StellaSport primavara vara 2016

In 2016 nu mai avem nicio scuza ca sa chiulim de la orele de sport. Noile piese adidas StellaSport pentru primavara/vara 2016 ne fac pofta de miscare si pot fi purtate chiar si dupa terminarea unei sesiuni de aerobic. Ele se inspira din atitudinea libera si cool a anilor ’70 si din caldura verilor californiene. Colectia surprinde energia sezonului cu o gama ludica si surprinzatoare de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Piesele colectiei prezinta imprimeuri cu litere in culorile curcubeului, imprimeuri tie-dye si printuri cu trandafiri, care evidentiaza dinamica vibranta a mediului urban si chintesenta colectiei.

Un nou model de ochelari de soare Ray-Ban derivati din clasicii Clubmaster

stirile saptamanii lansare Ray-Ban Clubround

Anul acesta, Ray-Ban lanseaza Clubround, cu un design unic care poate defini un nou model iconic pentru Ray-Ban. Creat pentru intelectualii moderni si pentru creativii boemi, noul model este disponibil atat in varianta de ochelari de soare, cat si rame pentru ochelarii de vedere. Modelul este deja apreciat la Hollywood, actrita Jessica Alba fiind recent vazuta purtand o pereche de ochelari de soare din noua colectie. Noul model Ray-Ban Clubround va fi disponibil si in Romania incepand de luna viitoare in magazinele de specialitate.

Colectia Diesel pentru primavara/vara 2016 pune denimul intr-o lumina noua

stirile saptamanii Diesel CHINOS primavara vara 2016

Noua colectie dedicata denimului transpune ADN-ul Diesel intr-o expresie extrema. Noi croieli, noi siluete si noi metode de procesare ale materialului sunt caracteristicile noii initiative Diesel, care deschide ca de fiecare data un drum nou. “Codurile bradului sunt prezente pretutindeni. Ne-am concentrat atentia in a gasi acele elemente de noutate pentru denim, evadand prin croieli si procesari inovatoare, astfel incat sa ridicam standardele la un alt nivel”.

Citeste si: “Tendinte 2016: genti  cu vino-ncoa'”!

Foto: PR