Sezonul acesta, diversifica-ti sursele de inspiratie cat mai mult, tinand cont si de saptamanile modei. Inspira-te din tinutele fashionistelor nordice de la Stockholm Fashion Week si vezi ce piese poti cumpara, dar si cum le mai poti asorta pe cele pe care le ai deja in garderoba, pana la venirea temperaturilor ceva mai prietenoase.

Stockholm Fashion Week

Dincolo de lumina marilor podiumuri si de agitatia pe care o starnesc divele “strazii”, exista in continuare idei fresh pe care le poti aborda cu succes. Pentru a le gasi, va trebui pur si simplu sa iti schimbi, din cand in cand, sursele de inspiratie.

Este important sa stii ca stilul personal poate fi mereu imbunatit, iar asta se poate face numai daca ai o cultura vizuala bogata si cat mai diversa. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care ar trebui sa te informezi cat mai bine atunci cand vine vorba de ce anume se poarta sezonul acesta. Fiind la curent cu tot ce se intampla pe catwalk, dar si pe scena de street style, vei putea fi mereu originala si iti vei dezvolta singura un simt impecabil al modei.

Iata cateva tinute de street style fresh de la Stockholm Fashion Week pe care trebuie sa le ai in minte cand iti reactualizezi garderoba anul acesta. Fashionistele nordice au avut mereu un stil cool, asa ca sunt sursa perfecta de inspiratie pentru tine.

Adauga pe mood board-ul tau si tinutele fashionistelor de la Stockholm Fashion Week pentru a schimba unghiul de abordare cand iti alegi tinutele primavara aceasta