milano fashion week 2015

In timpul marilor evenimente fashion de obicei strada este locul care ne ofera cel mai complet spectacol de moda si stil. Te intrebi care au fost cele mai vanate personaje mondene la Milano Fashion Week 2015? Am o surpriza pentru tine!

Cele mai frumoase tinute pot fi admirate mai ales in timpul saptamanilor modei ce se organizeaza bianual in marile capitale. Colectiile dedicate primaverii 2016 au debutat la New York, acum tocmai s-a incheiat Milano Fashion Week 2015 si urmeaza mult asteptatele prezentari de la Paris.

Aparitii hot la Milano Fashion Week 2015

Azi trecem in revista cele mai vanate aparitii de street style din Milano, locul de intalnire al fashionistilor cu adevarat sofisticati. Moda italiana are personajele ei excentrice, ca Anna Dello Russo, Giovanna Batagglia si Chiara Ferragni. Dar alaturi de celebrele italience, redactorii-sefi ai celor mai importante reviste fashion din lume si cateva cupluri faimoase, in atentia fotografilor de street style au fost si bloggeritele romance Diana Enciu si Alina Tanasa – Fabulous Muses!

Diana Enciu & Alina Tanasa

milano fashion week 2015
Diana poarta rochie Venera Arapu, bratara Atelier MX, geanta Salar Milano; Alina poarta geanta Les Petits Joueurs, curea Moschino, bratara Atelier MX

Chiara Ferragni

chiara ferragni milano fashion week
Chiara poarta salopeta si geanta Fendi, sandale Marco di Vincenzo si ochelari de soare Victoria Beckham

Giovanna Batagglia

milano fashion week giovanna batagglia

Helena Bordon

milano fashion week 2015
Helena poarta cercei Miu Miu, jacheta Balmain, culottes Victor & Rolf si geanta Paula Cademartori

Cupluri super stylish la Milano

Mai putin cunoscuti ca Amal si George Clooney, dar la fel de stylish si poate chiar mai creativi din punct de vedere vestimentar sunt Patricia Manfield (The Atelier) si Giotto Calendoli, alaturi de Justin O’Shea si Veronica Heilbrunner (style editor Harper’s Bazaar Germania).

Patricia Manfield si Giotto Calendoli

milano fashion street style
Patricia Manfield poarta o salopeta Costume National

Justin O’Shea si Veronika Heilbrunner

milano fashion

Moda strazii este mai cool si mai surprinzatoare la NY decat in orice alt oras de pe glob. Iata dovada: descopera cele mai eclectice tinute de street style din timpul New York Fashion Week!

Foto street style Milano Fashion Week 2015: Guliver.