Moda strazii in 2015 iti permite sa improvizezi! Iata cum si-au creat un look de impact fashionistele prezente la New York Fashion Week. Ai curajul sa le imiti stilul?

street style new york fashion week

Ce preluam din moda strazii 2015

Ti-ai format deja un stil personal si stapanesti toate secretele unei aparitii impecabile? Atunci e momentul sa treci la urmatorul nivel si sa devii un trendsetter! Insa tinutele purtate de cele care popularizeaza o noua moda nu sunt deloc usor de compus. Si de cele mai multe ori starnesc controverse. Noi iti facem un scurt update despre ce e hot in moda strazii 2015!

Sparge tabuurile

Suntem obisnuite sa asociem in mod natural o haina din blana cu o aparitie luxoasa. Insa se poate si altfel. O tinuta reusita nu include in mod obligatoriu pantofi cu tocuri inalte si nici cele mai scumpe accesorii. Exemplul din imagine sper sa te inspire pentru a-ti construi un outfit relaxat de zi ce nu poate trece neobservat de fotografii de street style!

Tips: daca ti se pare putin cam extravagant sa porti o haina de blana cu tenisi Converse (noi adoram aceasta idee!), inlocuieste-i cu pereche de botine din piele intoarsa, tip ciocate.

Foto: Guliver.