Moda strazii in 2015 iti permite sa improvizezi! Iata cum si-au creat un look de impact fashionistele prezente la New York Fashion Week. Ai curajul sa le imiti stilul?

Ce preluam din moda strazii 2015

Ti-ai format deja un stil personal si stapanesti toate secretele unei aparitii impecabile? Atunci e momentul sa treci la urmatorul nivel si sa devii un trendsetter! Insa tinutele purtate de cele care popularizeaza o noua moda nu sunt deloc usor de compus. Si de cele mai multe ori starnesc controverse. Noi iti facem un scurt update despre ce e hot in moda strazii 2015!

Sparge tabuurile

Suntem obisnuite sa asociem in mod natural o haina din blana cu o aparitie luxoasa. Insa se poate si altfel. O tinuta reusita nu include in mod obligatoriu pantofi cu tocuri inalte si nici cele mai scumpe accesorii. Exemplul din imagine sper sa te inspire pentru a-ti construi un outfit relaxat de zi ce nu poate trece neobservat de fotografii de street style!

Tips: daca ti se pare putin cam extravagant sa porti o haina de blana cu tenisi Converse (noi adoram aceasta idee!), inlocuieste-i cu pereche de botine din piele intoarsa, tip ciocate.

Foto: Guliver.