moda strazii

Urmareste cu sfintenie moda strazii din timpul saptamanilor modei. Invata care sunt regulile de stil la care poti apela oricand, indiferent de sezon si afla cum si de ce trebuie sa le aplici.

Toamna este fara indoiala unul dintre cele mai agitate si importante sezoane pentru fashioniste. Cu patru saptamani ale modei una dupa alta si cu toate retelele de socializare la dispozitie esti deja probabil la curent cu aparitiile divelor din moda strazii in aceasta perioada.

La final, cand vei trage linie, vei constata ca la fel ca in fiecare an, poti invata cateva lucruri generale din moda strazii, fie ca este vorba despre mici trucuri vestimentare sau reguli generale de stil. Ti le-am pregatit pe cele mai practice si importante.

Cele 3 reguli de stil pe care le poti invata urmarind moda strazii:

1. Detaliile sunt totul.

Minimalismul si-a spus cuvantul in moda strazii poate mai tare decat oricare alt trend de pana acum. Dar a venit momentul sa mergi cu acest stil putin mai departe. Daca l-ai adoptat ca pe o a doua piele nu iti propunem sa renunti la el, ci pur si simplu sa jonglezi cu detaliile. Cat mai multe, cat mai diverse si cat mai inedite.

moda strazii

2. Nu exista “prea mult”.

Cand vine vorba de curaj si atitudine nu exista “prea mult”. Daca moda strazii ne invata un lucru sigur atunci acela este ca nu iti poti defini un stil personal coerent daca nu experimentezi cat mai mult. Asa ca scapa de inhibitii si asuma-ti orice, in orice combinatii si oricand. Numai asa vei afla ce anume ti se potriveste.

moda strazii

3. All you need is black!

Desi in teoria cromatica negrul nu este considerat culoare, cu siguranta este cea mai indragita nuanta din lume, indiferent de sezon. Avantajele lui? Il poti purta oriunde, in toate amestecurile de stiluri pe care ti le poti imagina, iar la final tot vei fi cea mai stylish, eleganta si bine imbracata persoana din incapere.

moda strazii

Daca esti posesoarea unei doze intimidante de curaj in combinatie cu un simt estetic impecabil ai toate sansele sa devii vedeta fotografiilor de street style la urmatoarea saptamana a modei. Afla cum poti face asta in 4 pasi simpli!

Foto: Guliver.