Stilul care te diferentiaza de multime

Fotografiile de street style cu Christine Centenera se detaseaza din marea de imagini cu fashioniste de la Saptamanile Modei. Stilul ei inovator, extrem de indraznet, are o marca personala: piesele cu taieturi simple in combinatie cu itemuri statement.

Daca numele ei nu-ti este atat de familiar precum cel al lui Emmanuelle Alt iti pot spune ca in trecut a fost editor de moda pentru Harper’s Bazaar Australia, iar in prezent este editor de moda la Vogue Australia si consultant de stil pentru cantaretul Kanye West. De la o varsta frageda a fost pasionata de moda, iar in prezent  stilul sau vestimentar este cel putin la fel de invidiat precum CV-ul sau. In Australia este unul dintre cei mai importanti trendsetteri, iar fotografii de street style au surprins-o in repetate randuri la cele mai importante show-uri europene de moda.

Inovatie street style: detaliile neasteptate dau savoare tinutelor ei

Christine Centenera nu are un stil ce poate fi definit cu rigurozitate si nici aparitii previzibile, dar de obicei, tinutele alese au o senzualitate aparte si-i pun in valoare silueta perfecta.

Printre slabiciunile ei vestimentare se numara: pantalonii din piele, camasile din matase, fustele asimetrice Balenciaga, jachetele cu umeri puternic marcati de la Balmain, bijuteriile XXL (printre favoritele ei se numara colierul bling-bling semnat Kanye West) si incaltamintea statement.

Designeri preferati: Riscardo Tisci, Olivier Rousteing, Miuccia Prada, Raf Simons, Azzedine Alaia si Nicolas Ghesquiere.

Indiferent de tinutele abordate, stilul ei este unul fresh si, fara indoiala, foarte diferit fata de ceea ce vedem in mod obisnuit la evenimentele de moda intreaga lumea. Christine Centenera ramane pentru noi una dintre cele mai vizibile street style icons ale momentului.

Foto: Guliver.