tendinte 2016

Consulta-ti lista de tendinte 2016 si reconsidera-ti modul in care porti gentile. Toamna si iarna aceasta sunt perfecte pentru a rupe ritmul cu ajutorul gentilor perfecte. Fie ca abordezi modele statement sau clasice afla cum trebuie sa le porti.

Urmarind lista de tendinte 2016, moda strazii si, totodata, colectiile designerilor si cele din magazinele mass market am ajuns la concluzia ca oferta de genti este incredibila. Toamna asta gentile cu vino-ncoa’ sunt poate cel mai bun calmant pe care si-l poate dori o fashionista.

tendinte 2016

Daca ti-ai ales geanta pentru ca, atunci cand inspectai cu migala rafturile din magazin, ai auzit o voce care ti-a spus “Pst, hey! Ia uita-te la mine! Ce spui?” stii ca esti in posesia gentii cu vino-ncoa’ potrivite. Dar nu numai chimia perfecta face o geanta sa intre lista de tendinte 2016. De ce altceva ai nevoie?

Tendinte 2016: genti speciale pentru un look de neuitat

Un simt cromatic deosebit 

Nu ai nevoie de cunostinte academice ample cand vine vorba de cum mixezi cromatic o tinuta. Nici pe departe. Tot ce trebuie sa stii este ca toate contrastele complementare, cum ar fi cel verde-rosu sunt de domeniul trecutului. Daca esti in cautarea unei genti perfecte pentru fusta sau rochia ta verde alege una in tonuri de maro deschis.

tendinte 2016

Un temperament pe care sa il poti stapani

In completarea punctului de mai sus, cand vine vorba de genti colorate, tinzi sa te lasi dusa de val si sa alegi mai mult instinctiv decat practic si eficient. Desi acesta nu e un lucru rau, pentru ca da nastere de cele mai multe ori unor idei proaspete si incredibil de creative, trebuie sa stii cand spui stop. Deci, in cazul in care esti in posesia unei genti statement intr-o nuanta puternica de rosu, ai grija sa o porti la o tinuta minimalista.

tendinte 2016

 Un grad ridicat de atentie la detalii

Pentru ca o geanta sa te scoata in evidenta nu trebuie sa o alegi mereu pe cea mai tipatoare. Te poti baza si pe una clasica, de dimensiuni medii, in nuante de negru sau maro. Cum o pui in evidenta? Jucandu-te cu detaliile si plusand pe restul tinutei.

tendinte 2016

Daca iti doresti si o pereche de pantofi care sa se potriveasca cu geanta ta de toamna citeste despre pantofii stiletto colorati si afla cand poti sa ii porti si cum.

 Foto: Guliver.