Cauti surse de inspiratie vestimentara la viitoarele festivaluri muzicale? Pentru tinute de concert super hot foloseste ca referinta piesele trendy purtate de fashioniste la Coachella 2015. Ne asteapta o vara incendiara!

tinute de concert

Look de festival

In ultimii ani, festivalurile de muzica au impus noi trenduri pentru fanele concertelor in aer liber. Fetele moderne nu mai aleg doar cele mai cool headline-uri ale trupelor preferate, ci transforma spatiul de concert intr-o parada a combinatiilor vestimentare inedite.

La Coachella Valley Music and Arts Festival din California, care este unul dintre cele mai importante din intreaga lume, fotografii surprind de obicei cele mai hot tinute de concert care ne pot servi ca inspiratie. Iata detaliile cheie care dau tonul unei veri incendiare!

Kate Bosworth

Actrita Kate Bosworth poarta o pereche de ciocate din piele intoarsa, creatie proprie pentru brandul de incaltaminte Matisse, o rochie alba din in si o jacheta Etro cu motive etno.

Tips: reinterpreteaza diverse motive traditionale intr-o maniera contemporana cu ajutorul pieselor etno – noile repere ale stilului urban in vara 2015!

Foto: Guliver.