Fashionistele din intreaga lume se fac remarcate pentru ca sunt creative! Ultima "gaselnita" pentru tinute urbane glam este combinatia dintre texturi in contrast. Paiete si blana, lana si matase, piele si dantela. Iti spunem cum sa le porti pentru un efect garantat!

tinute urbane femeie rochie paiete
Iti prezentam cateva tinute urbane foarte indraznete

Tinute urbane: Paiete + blana. Efect: stralucire!

Fanele tinutelor neconventionale au la indemana contrastul de texturi: blana si paiete sau blana si materiale peliculizate. Toate sunt pretioase, dar in registre diferite. Aceste materiale te ajuta sa-ti creezi un look sofisticat, in care trasaturile sunt exagerate si supraexpuse.

Cum aplegi culorile. Mizeaza pe schemele cromatice atipice, care sa potenteze efectul glamour. Pietrele pretioase in tonuri de verde smarald sau rosu rubin se combina impecabil cu auriu sau argintiu pentru a rezulta tinute urbane ultra elegante.

Tips: Daca esti adepta detaliilor stralucitoare in tinutele de zi, poti sa-ti construiesti intregul look pe baza contrastului stralucitor-mat. Il poti obtine cu mai mare usurinta combinand o fusta sau o rochie cu paiete mici cu jacheta de stofa groasa, de lana.

Foto: Guliver.