Kelly Brook, Jennifer Lopez, Sofia Vergara sunt unele dintre cele mai sexy staruri de la Hollywood care se mandresc cu o silueta para. Secretele lor de stil pot fi insusite de orice femeie care are o talie subtire si solduri late. Noi ti-am pregatit 4 piese esentiale care te avantajeaza!.

solduri late rochie
Rochie perfecta pentru femeile cu solduri late si talie subtire

Ai talie subtire si solduri late?

Daca ai solduri late si talie subtire, atunci tipul tau de silueta este para. La fel ca al multora dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood! Kelly Brook, Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Eva Mendez sunt doar cateva dintre femeile cu forme voluptoase de la care poti fura tipsuri de stil.

Desi poate parea complicata alegerea hainelor atunci cand ai talie subtire si solduri late, daca respecti cateva reguli de baza, rezultatele vor fi cu adevarat spectaculoase.

Iata 4 piese care ti se potrivesc perfect si pot fi o investitie inteligenta:

Rochia color block

O idee geniala pentru cele cu talie subtire si solduri late este rochia color block, cu zone compacte de culori diferite. Exemplul nostru in alb si negru creeaza iluzia unei siluete mult mai subtiri decat este ea in realitate.

Tips: piesele vestimentare de-a gata, combinate dupa codul culorilor bloc, te ajuta sa distragi atentia dinspre zonele cu probleme (soldurile late), catre cele pe care doresti sa le pui in evidenta (talia subtire).

Rochie Mango, 229 lei

Foto deschidere: Kelly Brook/Guliver.