Moda anului 2015 pune accent pe culorile puternice, asa ca iti recomandam sa renunti la piesele negre din garderoba de seara in favoarea unor rochii bordo sau marsala! Bordo este de fapt un rosu inchis, o nuanta rece care trebuie pusa in evidenta de accesorii stralucitoare. Noi am pariat pe auriu!

rochii bordo femeie
Rochii bordo Simplicity

Rochii bordo classy

Numele culorii vine de la denumirea orasului Bordeaux din sudul Franţei, renumit pentru vinul rosu care se produce in zona. Aceasta nuanta rece se supune acelorasi reguli de asortare ca marsala, culoarea anului 2015.

Daca pentru zi poti combina bordo cu accesorii in nuante de baza – nude, gri, alb sau bleumarin, seara poarta rochii bordo alaturi de piese stralucitoare metalizate!

Rochia bordo din colectia Simplicity by Andreea Raicu este o piesa pe care o recomandam femeilor cu personalitate. Nuantele puternice trebuie purtate cu atitudine! Altfel, orice regula de buna purtare poate fi anihilata. Atuurile rochiei bordo: croiala avantajoasa, in stilul anilor ’90 (umerii sunt evidentiati), maneca lunga si crapatura asimetrica pe picior.

Noi ti-am facut o lista a accesoriilor de seara care se potrivesc cu senzualele rochii bordo, indiferent de modelul acestora.

Rochie Simplicity by Andreea Raicu, 259 lei, shop.andreearaicu.ro

Foto deschidere: Guliver.