bijuterii bling bling

Toamna asta scapa de colierele tale obisnuite macar pentru o vreme si inlocuieste-le, intr-un spirit hip-hop, cu bijuterii bling bling!

Este clar, cultura hip-hop a intrat cu totul in mainstream! Jeremy Scott, designerul Moschino a parodiat-o, reinterpretat-o si remixat-o sezoane la rand. Iar acum, odata cu recenta lansare a filmului Straight Outta Compton, care spune povestea emblematicului grup de rap NWA, hip-hop-ul a facut si ultimul pas catre mass market.

Desigur, asta nu reprezinta o noutate. Stilul vestimentar derivat din cultura underground americana si-a facut loc de ceva vreme pe catwalk. Profitam de aceasta ocazie pentru a vorbi de adorabilele bijuterii bling bling, cele mai funky si pline de umor accesorii pe care le poti adauga unei tinute.

bijuterii bling bling
Moschino toamna-iarna 2015/2016

Ce trebuie sa stii daca ai curaj sa porti bijuterii bling bling:

1. Cum le porti: improvizeaza!

Le poti aborda in combinatii retro: peste gulerul unei malete negre, impreuna cu niste mom-jeans si o pereche a de sneakersi cu talpa groasa. Sau, daca esti o fire mai indrazneata, le poti arunca intr-o poveste noua si purta impreuna cu un top si o fusta eleganta.

2. Alege bijuterii bling bling de calitate

Daca intentionezi sa poti bijuterii opulente mai mult decat o singura data investeste intr-un colier bling bling autentic. Dupa cum probabil banuiesti, piesele create de designerii celebri, adica acelea dupa care sunt reproduse bijuteriile din magazinele mass market, sunt destul de scumpe. Deci fii sigura ca e pe gustul tau si ca nu vei purta un astfel de colier doar o singura data!

colier bling bling versace
Colier Versace 3189 lei, luisaviaroma.com

3. Nu le purta oriunde si oricand: fii selectiva!

Desigur, sunt mai mult decat perfecte pentru majoritatea concertelor si petrecerilor hip. Cu toate astea, nu purta colierul bling bling la un concert simfonic. Nici la birou. Nici la sala. Si categoric nu la o sedinta cu parintii!

Descopera ce bijuterii retro sunt la moda si acum, in 2015!

Foto: Moschino toamna-iarna 2015/2016; luisaviaroma.com.