Inspirate din natura

Lumea fantastica a animalelor, pasarilor sau insectelor este o inepuizabila sursa de inspiratie in moda. Exprima-ti si tu personalitatea purtand astfel de accesorii extravagante, cu umor si stil.

Recunosc, pe mine m-au cucerit bijuteriile cu animale desi, trebuie sa marturisesc, nu sunt o mare fana a accesoriilor. Foarte rar imi pierd mintile dupa o astfel de piesa si atunci inseamna ca acea bijuterie chiar are ceva cu totul si cu totul special. De exemplu, ultima astfel de achizitie am facut-o la sfarsitul anului trecut, cand am fost “victima” unui colier cu cap de tigru din colectia Versace pentru H&M. Chiar daca l-am purtat o singura data, acest colier opulent va ramane o piesa statement in caseta mea cu bijuterii. Luna aceasta insa, dupa o plimbare prin magazine, am observat ca fiecare brand are cel putin una sau doua bijuterii tentante cu motive inspirate de lumea animalelor.

Selectia pe care ti-o propun este doar o mica parte din oferta extinsa din care poti alege, asa ca iti sugerez sa pornesti imediat la shopping in cautarea acelei bijuterii inedite cu animale care te inspira. Eu deja mi-am cumparat brosa Parfois cu cap de cerb si intentionez sa o port ca accesoriu pe o jacheta neagra sau prinsa pe umarul unui pulover extra-larg. Un alt accesoriu de mare efect este carabusul cu pietre verzi C&A, care se potriveste atat pentru a accesoriza o rochie din stofa, cat si un pardesiu din casmir. Pentru cele care prefera pasarile si insectele, brosa cu papagal colorat Mango, cerceii cu surub de la Topshop, colierul Accessorize cu bufnita si brosa fluture Zara, sunt exact acele accesorii care pot da o nota vesela si relaxata intregii tinute.

Text: Miruna Micsan, Foto: Manole Sava, topshop.com