1 + 1 = de 2 ori mai mult impact vizual

Bijuterii fantezie ne imbie in toamna 2013; pentru a purta in mod original noile coliere, trebuie doar sa stim ecuatia matematica a combinarii lor. Astazi va propunem coliere suprapuse.

Pentru noile bijuterii fantezie, avem reguli de stil si combinare. Piesele statement sunt la moda, iar noile corliere se poarta suprapuse. Iti propunem sa faci un mix & match cu doua coliere pentru a obtine un efect ultraglam fara efort. Desi la prima vedere totul pare doar o chestiune de intuitie, avem cateva principii dupa care te poti ghida pentru a dobandi stralucirea dorita si nu un aspect kitschos.

Bijuterii fantezie: 5 reguli de combinare corecta a colierelor

Culoarea este cea care da intotdeauna vitalitate unei tinute, asa ca-ti sugeram sa alegi coliere cu pietre in nuante complementare pentru a obtine un aspect unitar si a crea iluzia unei singure bijuterii (Zara si Asos).

Cand lungimile variaza considerabil, asigura-te ca asezi mai intai colierul lung ca baza (H&M) si ulterior pe cel mai scurt (Parfois).

In ceea ce priveste forma colierelor nu exista o regula stricta. Cele mai hot bijuterii fantezie sunt mari si vizibile. Colierele pe care le alegi ar trebui insa sa respecte aceleasi linii grafice (Mango si Topshop); de exemplu evita sa combini un colier minimalist cu un colier eclectic.

Nuanta metalului devine irelevanta. Daca in trecut nu era permis sa incluzi in aceeasi tinuta bijuterii aurii si argintii, astazi astfel de mici excentricitati, sunt tolerate, ba chiar incurajate.

Nu te lasa purtata de val! Daca bijuteriile alese pentru combinatie sunt masive si stralucitoare, limiteaza-te la cel mult doua coliere suprapuse. Astfel nu risti sa-ti incarci excesiv tinuta! Iti uram succes la combinatiile de bijuterii fantezie in tendintele 2013.

Foto: hm.com, zara.com, asos.com, topshop.com, parfois.com, mango.com