jeansi rupti femeie pe tocuri

Ce anume face blugii rupti atat de populari? Aura rebela, desigur, dupa care oricine va tanji la un moment dat. Dar totusi, cum trebuie sa fie acesti jeansi rupti? Cat de rupti trebuie sa fie blugii rupti, mai exact? Aici te ajutam noi!

Ne-am obisnuit atat de mult cu blugii rupti incat ai avea impresia ca sunt prin preajma inca de la inceputurile istoriei. Ni-i si putem imagina pe cotropitorii barbari despre care am invatat in scoala imbracati in jachete din piele si o pereche de blugi terfeliti de la atata calarit, cu taieturi in zona genunchilor. Imaginea nu e intamplatoare pentru ca pana mai ieri acesti jeansi rupti erau asociati cu un soi de barbarism underground, iar intampinarea lor se facea de fiecare data, destul de agasant, cu una din replicile “Ai cazut si ti i-ai rupt?” sau “Parintii tai stiu ca te-ai imbracat de la gunoi?”.

Dar acele vremuri sunt, fara indoiala, de mult trecute. Bunicii nostri raman pasivi la aparitia acestor jeansi rupti in campul vizual, parintii ar fi fericiti ca taieturile din pantalonii nostri sa fie singura lor problema, iar carcotasii au incetat comentariile atunci cand blugii rupti au aterizat in garderoba fashionistelor internationale si au fost transformati definitiv intr-o piesa timeless.

Jeansi rupti – Dar totusi, cat de rupti trebuie sa fie?

Nu orice pereche de blugi merge rupta

De exemplu, blugii evazati nu merg aproape niciodata rupti, oricat de mult te-ar tenta asta. Pur si simplu NU iti RUPE blugii EVAZATI. Cazurile in care situatia sta diferit sunt extrem de rare si sunt, mai degraba, un soi de miracol. Limiteaza-te, deci, la clasicii mom jeans, straight fit, boyfriend sau skinny fit.

jeansi rupti femeie cu tocuri
Jeansi rupti purtati cu tocuri

Tine cont de propria silueta cand porti jeansi rupti

Suprafata rupturii trebuie sa fie invers proportionala cu greutatea si statura ta. Daca ai o statura miniona sau o silueta XL fereste-te de sfasieturile ample si de taieturile ce pornesc de sub buzunar si se termina la jumatatea tibiei.

jeansi rupti negri
Jeansi rupti negri purtati cu tocuri

Rupturile trebuie sa fie compatibile cu modelul de blugi

O pereche de jeansi skinny fit va fi perfecta cu cateva efecte de uzura accentuate, nimic prea strident. Pentru jeansii boyfriend sau straight fit se potrivesc mai multe taieturi, de diferite dimensiuni. Iar in cazul unei perechi de mom jeans limiteaza-te la cate o taietura simpla in zona genunchilor.
Tips: Nu exagera! O pereche de jeansi rupti excesiv nu sunt, la urma urmei, decat o pereche de blugi scurti finisati prost.

jeansi rupti largi
Jeansi rupti largi

Trendul DIY (Do it yourself) a migrat din zona home deco si catre moda. Invata cum sa-ti faci singura o pereche de blugi rupti trendy!

Foto: Guliver.