Din toata multimea de vedete prezente noaptea trecuta la Super Bowl 2015, Gisele Bundchen ne-a atras atentia cu un look sic & trendy! Camasa in carouri e secretul, iar noi iti spunem care sunt cele mai bune piese cu care ii poti reproduce lookul.

Gisele Bundchen la Super Bow poarta camasa in carouril

Look sic cu o camasa in carouri

Noaptea trecuta, America a stat cu ochii lipiti de televizor pentru editia 2015 a Super Bowl. Este cel mai mare eveniment anual organizat de Liga profesionista de fotbal american, celebru atat pentru importanta cat si pentru ca atrage un mare numar de celebritati.

Noua ne-a atras atentia Gisele Bundchen, venita impreuna cu fiul sau, Benjamin, sa-l sustina pe sotul sau, jucatorul profesionist de fotbal american, Tom Brady. Acesta este numarul 12 in echipa New England Patriots cei care au si castigat, de altfel Super Bowl.

Vedeta a purtat o tinuta care ne-a placut la nebunie. Camasa in carouri descheiata realxat, peste un tricou, jeansi si o geanta postas. Sic, simplu, comod! Si usor de reprodus cu ce avem deja prin garderoba. Fie pentru un concert, fie pentru un meci, fie pentru o seara intr-un club indie sau rock.

Daca inca nu ai o camasa in carouri, iti facem 2 sugestii de shopping pentru primavara 2015.