ce spun hainele despre tine femeie in rosu

Hainele tale sunt o carte de vizita. Cele mai multe dintre noi ne imbracam nu doar in functie de trenduri sau silueta, ci si in concordanta cu mesajul pe care dorim sa-l transmitem celor din jur. Specialistii au descifrat cateva dintre obiceiurile noastre vestimentare. Tu stii ce spun hainele despre tine? Iata concluziile!

Nu doar astrele si horoscopul dezvaluie cateva ceva din felul nostru de a fi. Culorile, accesoriile si hainele pe care le purtam spun foarte multe lucruri despre noi. Uneori e posibil sa nu constientizam cat de mare este impactul pe care o piesa vestimentara sau o nuanta il au fata de cei din jur. Iata ce spun hainele despre tine!

Psihologii au tras cateva concluzii de care ne putem folosi in avantajul nostru. Lucrurile nu trebuie lasate la voia intamplarii mai ales atunci cand vorbim de imaginea personala!

Test de personalitate: ce spun hainele despre tine

Ce spun hainele despre tine – 1. Fiecare culoare spune ceva despre tine. Conform time.com, psihologii au descoperit ca nuanta cu cel mai mare impact asupra sexului opus este rosul pasional. Nu mai este un secret ca barbatii sunt atrasi de femele imbracate in aceasta culoare.

Ce spun hainele despre tine – 2. Hainele tale sunt fresh, tineresti, exuberante? Specialistii au ajuns la concluzia ca persoanele care se imbraca in acest fel sunt mai sanatoase!

Ce spun hainele despre tine – 3. Preferi hainele de firma? Studiile arata ca daca brandurile conteaza pentru tine, inseamna ca esti in cautare de confirmari, ca iti doresti aprobarea si admiratia celor din jur.

Ce spun hainele despre tine – 4. Majoritatea hainelor tale sunt negre: esti o persoana introvertita. Subiectul e demn de o dezbatere publica, discutiile despre hainele negre pot continua la nesfarsit. Multe femei poarta negru doar pentru ca subtiaza si alungeste silueta, majoritatea stilistilor poarta negru nu doar pentru mister, ci si pentru ca hainele negre sunt minimaliste, simple si elegante si tot asa…Asa cum spune si un citat celebru “Femeile care poarta negru au o viata foarte colorata”. Noi tindem sa credem asta!

Ce spun hainele despre tine – 5. Decolteul la vedere este un semn de narcisism. Ok, vrei sa fii vazuta si admirata. Nimic rau in asta. Totul depinde de cat de exagerat e decolteul si momentele in care alegi sa te supraexpui. Nu uita ca in mediul profesional toate aceste trucuri feminine de stil trebuie aplicate cu masura.

Esti curioasa sa descoperi ce spun accesoriile preferate despre tine? Iata ce mesaje transmit 5 piese fashion din garderoba ta!

Foto: Guliver.