Pages: 1 2

Secrete de stil in functie de personalitate

Femeile adora geanta XXL nu doar pentru ca tinutele lor devin mai interesante in compania ei, ci si fiindca nu exista o mai buna prietena pentru stilul de viata contemporan decat aceasta piesa ramasa in tendinte sezoane la rand. 

Femei de cariera, puternice si independente, sau tinere fashioniste atrase de cele mai cool tendinte, toate au adoptat geanta XXL in portofoliul de accesorii must have. Este moderna si foarte utila, in acelasi timp, iar succesul de care se bucura de ani buni nu e intamplator: gandeste-te numai la cate gadgeturi porti zilnic cu tine, ca sa nu mai vorbim de clasica trusa de farduri, agenda si eventual, echipamentul de sala. Ritmul alert al vietii contemporane si preocuparile diverse au avut nevoie de un suport pe masura, iar geanta XXL raspunde tuturor nevoilor. Cum s-a ajuns aici? Putina istorie ne explica regulile acestor jocuri ale modei.

Cum s-a ajuns de la un mic detaliu functional la adorata geanta XXL

Secrete de stil in functie de personalitate.

Pentru un barbat, geanta unei femei reprezinta cutia Pandorei, un obiect intangibil si misterios in care se afla cheia tuturor enigmelor; dar cu toate acestea, marturiile istorice atesta barbatii ca fiind primii posesori ai acestui accesoriu feminin. Primul model de geanta poate fi observat in picturile rupestre egiptene, era realizat din piele sau postav, iar barbatii o purtau in talie pentru a-si tine obiectele de valoare si banii. Gentile erau decorate cu diferite motive pretioase menite sa ilustreze statutul celui care o poarta. De-a lungul secolelor, gentile au devenit mult mai practice, au inceput sa se contureze in diferite forme si dimensiuni. In timp, geanta s-a adaptat nevoilor femeii, a dobandit diverse compartimente si modele de inchizatori si, odata ce femeile au devenit din ce in ce mai active, s-a pliat pe nevoile lor. A capatat dimensiuni considerabile si forme potrivite unor medii diverse si, daca vrei sa faci o alegere isteata, iti dam cateva tipsuri de shopping.

Geanta XXL pentru birou

Pentru birou, geanta pe care o alegi trebuie sa fie cat mai incapatoare, gandita speciala pentru laptop, tableta sau documente, asa cum este si modelul disponibil in magazinul Zara. Reprezinta o alternativa sofisticata pentru clasica geanta de laptop, este realizat dintr-o piele ecologica rezistenta si chiar daca pare pretentios la prima vedere, complimenteaza cu succes tinuta office.

Pages: 1 2