Show-ul Zac Posen din cadrul New York Fashion Week 2015 s-a incheiat cu o aparitie legendara. Noemi Campbell a defilat alaturi de designerului american intr-o rochie somptuoasa de gala. Concluzia zilei: marsala e noua vedeta a combinatiilor unisex! Ambele staruri fashion o poarta impecabil.

marsala culoarea anului 2015

Marsala in tinute unisex

Dupa mai bine de 30 de ani in industia modei, supermodelul Naomi Campbell detine suprematia chiar si la 44 de ani! Dovada? Aparitia ei, intr-o rochie de seara stralucitoare in nuanta marsala, la finalul show-ului Zac Posen toamna-iarna 2015/2016. Momentul a starnit rumoare pe Twitter, Instagram si Facebook. Unul dintre cele mai cool mesaje apartine publicatiei Huffington Post Style: “Naomi for President”.

Dincolo de toate aceste lucruri care ne iau ochii la prima vedere, concluzia zilei este surprinzatoare: marsala e noua culoare unisex a anului 2015!

Naomi Campbell si Zac Posen si-au coordonat cromatic tinutele pe catwalk. Ingredientele tinutei de seara feminine marsala sunt: textura pretioasa a materialului, umerii la vedere si fusta ampla specifica unui dress code de bal. Designerul a ales un costum masculin intr-un ton inchis de marsala, pe care l-a asortat cu o camasa gri si o cravata tot burgund inchis.

Tips: Aceasta idee desprinsa de pe catwalk te poate ajuta sa te asortezi cromatic in cuplu, atunci cand sunteti invitati la diverse evenimente speciale sau cu dress code black tie!

Foto: Guliver.