inel de cocktail

Nu orice inel femin supradimensionat poate fi luat drept inel de cocktail. Regula spune ca modelul ideal este prevazut cu o piata principala de dimensiuni considerabile inconjurata de alte pietre pretioase de dimensiuni mai mici. Iata ce trebuie sa stii inainte sa il lasi sa-ti alunece pe deget.

Elegantul inel de cocktail nu s-a mai bucurat din anii ’50 de atat de multa atentie ca acum. Desi a fost cu siguranta prezent in cutiile de bijuterii si tinutele celor mai stilate dintre voi. In ultimii ani atentia publica s-a indreptat inspre accesorii mult mai indraznete si zgomotoase.

inel de cocktail

Ei bine, dupa ce l-am vazut toata vara la petreceri mondene, va pot spune ca pretiosul inel de cocktail s-a intors in moda sezonului. Si odata cu el si pasiunea fashionistelor pentru bijuteriile opulente. Poate iti vei dori un accent luxos pentru o tinuta deloc complicata. Sau poate inca un element intr-o poveste plina de printuri florale si accesorii colorate. In orice caz, trebuie sa stii cateva lucruri despre pretiosul inel de cocktail inainte sa il lasi sa-ti alunece pe deget.

Se poarta bijuteriile de inspiratie vintage!

Ce este un inel de cocktail

Nu orice inel femin supradimensionat poate fi luat drept inel de cocktail. Regula spune ca inelul de cocktail, numit si dinner ring, este prevazut o piata principala de dimensiuni considerabile inconjurata de alte pietre pretioase de dimensiuni mai mici.

Unde si cum il poti purta

Numele s-ar putea sa-l fi dat deja de gol. Un inel de cocktail poate fi purtat la cocktailuri si alte evenimente cu un cod vestimentar strict. Il poti purta impreaun cu rochii de cocktail simple sau in tinute stralucitoare pentru un plus de glamour.

Cat trebuie sa te coste

In general te costa enorm de mult daca alegi o varianta din aur si pietre pretioase. Dar asta nu trebuie sa te sperie. Exista si alternative accesibile! O femeie are nevoie de un inel de cocktail cu un design spectaculos dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si cheltuiasca intregul buget de toamna pentru el. Descoperirea urmatoare iti dovedeste asta!

inelul de cocktail

Inel de cocktail Johnny Loves Rosie, 9 euro, asos.com

Daca vrei sa stii mai multe despre cum poti purta inele luxoase citeste despre inelele glam in exces. Cu ajutorul lor iti pot transforma degetele fine in puncte de interes pentru intregul tau look

Foto: Guliver, ASOS.