Pages: 1 2

Cele mai faimoase diamante din lume

La Hollywood, nimic nu straluceste mai puternic decat un diamant Harry Winston. Bijutierul starurilor si-a gasit inspiratia in spiritul si energia orasului New York, pasiunea insa a fost mostenita de la tatal sau si cultivata de la o varsta frageda.

Initial, a inceput prin achizitionarea unor colectii de bijuterii cu pietre de culori si dimensiuni deosebite, folosindu-se ulterior de nestemate pentru a crea alte bijuterii care le puneau si mai mult in evidenta stralucirea. Crearea acestor bijuterii incredibil de frumoase presupune un efort deosebit si multa iscusinta. Monturile realizate din platina sunt aproape invizibile, iar pietrele sunt montate manual pentru a atinge dimensiunea perfecta, proportia si unghiul de reflectie. Calitatea exceptionala este cea care ridica aceste bijuterii la rangul de capodopera de arta si face ca acest brand sa se distinga de restul.

Harry Winston este preferatul vedetelor pe covorul rosu

Cele mai faimoase diamante din lume

Oricat de inspirata ar fi alegerea tinutelor pentru evenimentele de covor rosu, nimic nu le pune mai mult in evidenta pe vedete, precum diamantele celebrului Harry Winston. In repetate randuri am invidiat faimoasele actrite nominalizate la premiile Oscar pentru bijuteriile impresionante cu care defileau pe covorul rosu. Chiar daca acestea trebuie sa returneze ulterior pretioasele bijuterii, cu siguranta nimic nu se compara cu stralucirea spe care ti-o ofera o asemenea piesa. Ceea ce nu am stiut pana de curand este faptul ca traditia de a imprumuta bijuterii pentru covorul rosu,a fost initiata de Harry Winston in 1944.

Celebra casa de bijuterii Harry Winston a reprezentat de-a lungul timpului alegerea celor mai cunoscute staruri: Jennifer Lopez, Marilyn Monroe, Madonna, Angelina Jolie, Jennifer Jones, Brigitte Bardot, Katharine Hepburn, Gwyneth Paltrow si multe altele. Fie ca vorbim despre faimosul diamant Hope sau despre piesele purtate pe covorul rosu la cele mai importante evenimente, diamantele Harry Winston au devenit cu siguranta un icon al glamour-ului international.

O colectie impresionanta de pietre pretioase rare

Harry Winston a devenit celebru si datorita faptului ca a detinut unele dintre cele mai recunoscute si mai unice pietre pretioase din lume. Diamantul Hope (45,52 carate), detinut candva de personaje marcante precum regele Louis al XIV-lea si Maria Antoaneta, intrat in posesia lui Harry Winston, a fost donat de catre acesta Institutului Smithsonian din Washington. In prezent, diamantul este expus in cadrul Muzeului National de Istorie Naturala din Washington si este vizitat anual de peste 7 milioane de curiosi.

Pages: 1 2