In anii 40-50, femeile cu forme generoase erau folosite ca modele. Azi insa, incercam sa rezistam cu greu presiunii dimensiunilor standard 90-60-90. Dar actritele de la Hollywood fac o declaratie curajoasa de stil, demonstrand ca si siluetele voluptoase arata impecabil in rochii mulate pe corp!

rochii mulate pe corp femeile cu forme
Kate Winslet demonstreaza ca femeile cu forme voluptoase arata bine in rochii mulate pe corp

Rochii mulate pe corp purtate de femeile cu forme!

Studiile confirma faptul ca majoritatea femeilor au siluete voluptoase, iar industria modei trebuie sa se alinieze pana la urma unei cerinte generale de promovare a siluetelor reale. In plus, siluetele cu forme senzuale arata grozav in rochii mulate pe corp.

Chiar daca cateva branduri de imbracaminte cunoscute au in selectie si masuri pentru femeile cu forme, trebuie sa recunoastem ca oferta nu suplineste cerinta pietii. Stim exact cat de greu e sa gasesti pana si masura 40-42 in magazinele autohtone. Cu toate astea, nu trebuie sa fim descurajate. Cu putina documentare si rabdare, vom gasi exact ce ne dorim, fara sa renuntam la stil sau sa facem rabat de la calitate.

Rochii mulate pe corp purtate de Kate Winslet

Azi vrem sa-ti demontam un mit depasit, acela care spune ca femeile cu forme nu pot purta niciodata rochii mulate pe corp. Este adevarat, azi femeile voluptoase, cum e si Kate Winslet, sunt la moda. Dar acest lucru se sustine atata timp cat silueta e fitConcluzia zilei: rochiile mulate pe corp avantajeaza doar un corp tonifiat.

Rochii mulate pe corp – Tips: alege o rochie mulata intr-o singura culoare pentru ca ofera un efect de inaltare si subtiere a siluetei. Decolteul in V avantajeaza bustul generos!

Foto: Guliver.