Imprimeul cu fructe de mare ce creeaza un efect vizual de dantela colorata este punctul de atractie al noii colectii Delicatessen a brandului 109, pentru toamna-iarna 2013/2014.

Dupa colectiile Physical Education, TOI si Les VampiresMarina Moldovan si Ioana Dumitrescu, fondatoarele 109, vin cu o reteta delicioasa pentru moda acestui sezon. Elementele marine, culorile puternice si formele inspirate din viata subacvatica sunt temele principale ale colectiei Delicatessen toamna-iarna 2013/2014.

Fructe de mare – o tema neobisnuita si original interpretata de 109

Daca in gastronomie scoicile, stridiile, crevetii, langustinele si crabii sunt servite pe gheata sau sub forma de cocktail, in viziunea 109 delicioasele fructe de mare sunt folosite ca ingrediente principale pentru o colectie de piese gurmande. Inspiratia marina se reflecta atat in croiala, texturi si cromatica, cat si in numele pieselor noii colectii Delicatessen. Va invit sa va rasfatati cu cele mai inedite descrieri de produse, gandite de designerul Marina Moldovan, care ne propune noua moda “sea-punk”: Oister Dress, Crab Tee, Al Forno Blouse, Shell Leggings, Langoustine Pants, Steamed Salmon Bomber, Miso Top, Papardelle Dress, Lobster Suit.

Creatiile 109 sunt disponibile in showroom-ul din strada Vasile Gherghel 109 si pe www.109.ro.

Miruna Micsan, Foto: 109.

zp8497586rq