Nu stii ce sa porti la o intalnire fierbinte in sezonul rece? Alege intre o fusta clos sau o fusta creion interesanta. Silueta dicteaza care e modelul ideal pentru tine!

fusta creion fusta clos
Fusta clos sau fusta creion? Care ti se potriveste mai bine?

Fusta creion

Atunci cand avem un date suntem tentate sa ne lasam picioarele la vedere. Provocarea este sa obtinem un look senzual fara a arata pretios sau banal. Iar pentru asta avem nevoie de fusta perfecta. Alege asadar dintre fusta clos si fusta creion! Silueta dicteaza care sunt cele mai flatante modele!

Avantajeaza toate tipologiile feminine, chiar si pe cele mai dificile, cu forme pline. Da, aceasta este fusta creion, o piesa versatila, care te ajuta sa-ti compui absolut orice tip de tinuta. Modelul petrecut este mult mai provocator decat cel cu tiv drept, fara a fi insa ostentativ. Tocmai pentru a echilibra crapatura sexy in partea de sus ai nevoie de piese clasice rafinate. Topurile simple, maletele fine si camasile albe sunt ideale pentru a atrage atentia intr-o maniera eleganta.

Tips: materialul trebuie sa fie cu o textura densa, ideal si elastica, pentru a strange cat mai bine formele. Imprimeurile in alb si negru creeaza un efect optic de subtiere. Puncteaza-ti look-ul cu ajutorul accesoriilor stralucitoare! Perlele si colierele cu pietre se potrivesc la orice ora a zilei.

Fusta creion H&M, 129 lei.