Renunta la tocuri pentru lejeritate

Ai deschis invitatia pentru nunta si primul lucru care ti-a sarit in ochi a fost locatia in care se va desfasura evenimentul: pe pajiste. Pentru a-ti usura decizia, iti propunem o tinuta pentru nunta care sa respecte codul vestimentar impus de locatie, dar in acelasi timp sa fie extrem de sofisticata si feminina.

Ieri v-am prezentat o propunere de tinuta cocktail pentru o nunta la restaurant, iar astazi ne vom indrepta atentia pe una destinata unei nunti atipice organizate pe spatiu verde. Persoanele care opteaza pentru o astfel de nunta sunt firi visatoare si extrem de romantice, iar tu trebuie sa fii in ton cu tematica petrecerii. Iti propunem un look boem, relaxat si cat mai natural, care sa-ti ofere libertate deplina de miscare si care sa se integreze in decor.

Pentru ca serile de vara sunt racoroase, ia-ti cu tine un sal sau un blazer cu care sa-ti acoperi umerii

Renunta la tocuri pentru lejeritate

Deoarece tinuta nu trebuie sa respecte un cod vestimentar strict puteti opta pentru nuante vii care se potrivesc ambientului feeric. Indrazneste sa iesi din tipare purtand o salopeta portocalie cu spatele gol din colectia Moments www.andreearaicu.ro by PNK Casual, piesa cheie a acestei veri. Intr-o astfel de locatie, tocurile ies din discutie, ai nevoie de incaltari comode cu talpa plata pentru a putea pasi pe gazon. Iti recomandam o pereche de balerini in doua tonuri, inspirati de clasicul model Chanel, de la Topshop. Definitiveaza tinuta cu un clutch colorat Zara si o pereche de bratari masive de inspiratie orientala Stradivarius. Pentru ca petrecerea se desfasoara in aer liber, iar serile de vara sunt mai racoroase, spre miezul noptii iti poti acoperi umerii cu un sal Parfois, din vascoza intr-o nuanta neutra.

Nu uita sa urmaresti si maine seria de articole in care-ti prezentam tinuta pentru nunta in functie de locatie. De data aceasta iti vom oferi o sugestie interesanta pentru o nunta organizata pe malul marii.

Foto: topshop.com, shop.andreearaicu.ro, parfois.com, zara.com, stradivarius.com