Noile turbane glamour s-au transformat din piese functionale in accesorii extravagante gratie colectiilor Saint Laurent si Missoni pentru primavara-vara 2015. Dar cum aceste accesorii statement nu sunt tocmai usor de purtat, ti-am pregatit ca inspiratie o scurta istorie fashion a celor mai frumoase look-uri de-a lungul timpului.

turbane femeie
Frumoasele turbane sunt din nou la moda

Turbane in moda 2015

Seducatoarele turbane pot deveni semnatura ta de stil in acest an! Iubitoarele modei le-au folosit de-a lungul timpului in special pentru a-si pune in valoare personalitatea excentrica. Rolul lor functional ramane in continuare un atu, insa calitatile lor estetice primeaza in moda momentului.

Faptul ca turbanele sunt o investitie demna de luat in seama in ne-o demonstreaza show-urile de primavara-vara Saint Laurent si Missoni. Dar si tinutele de catwalk Dorin Negrau, singurul designer roman prezent la New York Fashion Week in acest an.

Propunerile sale din colectia Brides’S – the story continues pentru toamna-iarna 2015/2016 sunt inspirate din portul traditional romanesc din Transilvania. Tinutele fluide de seara si rochiile glam sunt accesorizate cu naframe brodate sau turbane sic.

Tips: o idee excentrica preluata direct de pe catwalk: orice batic cu motive folclorice poate fi transformat intr-un turban extravagant. Incearc-o si tu!

Foto: Dorin Negrau toamna-iarna 2015-2016/ Guliver.