Gandite special pentru a satisfice asteptarile femeilor moderne, tendintele 2015 promoveaza luxul accesibil. Iar piesele cu imprimeu sah surprind perfect aceasta idee! Iata cele mai importante directii desprinse din prezentarile de moda care te inspira sa porti avantajos carourile in alb si negru .

tendinte 2015: imprimeu sah

Imprimeu sah avantajos

Ideea de efortless luxury ma duce cu gandul la rochiile clos, pantalonii capri si bustierele in carouri purtate in anii ’60 de catre casnicele americane, atat de bine portretizate in serialul Mad Man. Perioada de boom economic din acea perioada le-a ajutat pe femeile stylish din middle class sa-si creeze o identitate si un stil propriu, care a fost o sursa importanta de inspiratie pentru industria de moda ani la rand.

In acelasi timp, piesele cu imprimeu sah sunt jucause si amintesc de aerul nestudiat al divelor cinematografiei francize ce-si petreceau vacantele in sudul Frantei… In concluzie, moda actuala reinterpreteaza cu brio ambele directii de stil care dobandesc  un plus de energie in primavara 2015!

Citeste in continuare despre toate tipurile de imprimeu sah care avantajeaza silueta!

Foto: Guliver; Colaj: Irina Cucu.