lenjerie intima

O piesa de lenjerie intima bine aleasa iti poate schimba viata! Ok, am auzit de foarte multe ori replica asta, citim zi de zi in revistele glossy si in online despre atuurile lenjeriei, dar care este adevarul pana la urma? Iata ce ne demonstreaza cel mai nou studiu la care au raspuns peste 2700 de barbati!

Seducatoarele piese de lenjerie intima demonstreaza ca unele lucruri nu se schimba niciodata. De la corsete si pana la sutienul push-up, lenjeria a evoluat ca forma, dar scopul ei a ramas acelasi: de a pune in valoare senzualitatea formelor feminine.

Dar ce parere au barbatii despre armele noastre de seductie? Cercetatorii britanici de la University of Sussex sustin ca lenjeria intima a unei femei e cartea ei de vizita. Acum, un studiu mult mai elaborat realizat de Huffington Post in colaborare cu AskMen.com vine cu niste raspunsuri mult mai exacte. Si utile!

Ce lenjerie intima prefera barbatii

Conform chestionarului, barbatii prefera sutienele push-up si slipii tanga inaintea oricaror alte piese de lenjerie intima!

lenjerie intima new yorker
Sutien push-up New Yorker, 59.90 lei

Foarte strans, la concurenta, se afla sutienele triunghi din dantela si slipii retro.

sutien triunghi
Sutien Nasty Gal, 341 lei, nastygal.com

Pe locul 3 se afla sutienul balconette si slipii normali.

sutien balconette hm
Sutien balconette H&M, 89.90 lei

Daca ti-ai gasit sutienul perfect, acum ai toate motivele sa-l pui prim plan! Dar stii cum sa-l intretii corect pentru a-l pastra intr-o stare buna cat mai mult timp?

Foto: look book colectia de lenjerie intima New Yorker vara 2015