ochelari de soare

Nu lasa vremea rea sa iti alcatuiasca tinuta. Sezonul acesta uita de prejudcati si aminteste-ti ca eleganta nu tine cont de conditiile meteorologice. Poarta ochelari de soare cat eye indiferent de cat de mult soare este sau nu pe cer!

Nu lasa vremea rea sa iti dicteze cum sa te imbraci pana la ultimul detaliu. Desigur, nu o poti sfida fara o jacheta de ploaie de incredere, dar cand vine vorba de accesorii, tu faci legea. Sezonul acesta, contrar opiniilor rautacioase, iti recomand sa porti ochelari de soare. De ce? Pentru ca ochelarii de soare nu sunt numai “de soare”. Gandeste-te la ei ca la un accesoriu ca oricare altul ce denota eleganta si un stil personal bine definit.

ochelari de soare

In functie de forma fetei poti apela la anumite modele de ochelari de soare. Cu toate astea, muzica acestui sezon ne spune ca trebuie sa dansam pe ritmul retro al ochelarilor de soare cat eye. Desigur, au fost la moda si in vara. Dar acum am putea spune ca sunt mai necesari ca oricand. De ce?

Poarta ochelari de soare cat eye pentru o toamna cat mai stylish!

Eleganta nu tine cont de vreme

Vremea urata nu e un motiv sa renunti la stilul tau personal sau sa il ingropi complet. Aminteste-ti ca eleganta nu tine cont de conditiile meteorologice ci doar de tine. Abordeaza cu incredere ochelari de soare cat eye. Cei negri sunt printre cele mai versatile modele si ii poti purta cu aproape orice.

ochelari de soare
Ochelari Nastygal, 155 lei, nastygal.com

Ai nevoie de accesorii perfecte pentru o tinuta perfecta

In ceea ce priveste accesoriile si vizibilitatea acestora toamna trebuie sa depui putin efort. Completarea cu gratie a tinutelor tale revine in sarcina manusilor, esarfelor, broselor si ochelarilor de soare.

ochelari de soare
Ochelari Asos, 69 euro, asos.com.

Valul retro este la apogeu in acesta toamna

Fiecare deceniu are tendintele sale care il marcheaza, mai mult sau mai putin, din punct de vedere istoric. Reinterpretarea si restilizarea curentului retro este una dintre acele tendinte importante de care trebuie sa te bucuri. Acum! Nu pentru ca asa ti-o spune moda. Ci pentru ca e interesant si amuzant sa iei parte la tot ceea ce inseamna moda intr-o perioada contemporana cu tine.

ochelari de soare
Ochelari Zara, 79 lei, zara.com.

Urmarind moda strazii poti invata o multime de lucruri aplicabile pe propriul stil. De la Paris Fashion Week afla cum poti iesi in evidenta prin detalii.

 Foto: Guliver, zara.com, asos.com, nastygal.com.