Cine ar fi crezut ca o pereche de ochelari de soare colorati pot arata atat de cool? Fanii brandului Cutler and Gross cunosc valoarea acestor accesorii speciale devenite in ultima vreme obiecte cult. Si asta pe buna dreptate!

ochelari de soare colorati in tendinte 2015

Atuurile unor ochelari de soare colorati

Cutler and Gross, vestitul brand de accesorii fondat in 1969 in UK, are una dintre cele mai frumoase colectii de ochelari ai momentului. Dintre toate modelele, mi-au atras atentia ramele acestor ochelari de soare colorati. Verdele neon si detaliile grafice in alb si negru se incadreaza perfect in directiile de stil propuse de designeri pentru primavara 2015.

1. Mai multa culoare: chiar daca ai deja o pereche de ochelari cu un design clasic, care se potrivesc impecabil fizionomiei tale, e timpul sa experimentezi! Investeste cu cap si alege ochelari de soare colorati si poarta-i ca o bijuterie. Tinutele tale vor obtine un refresh instant!

2. Design avantajos: ramele geometrice si unghiulare „ascut” trasaturile fetei si o fac sa para mai ingusta.

3. Smart shopping: in loc sa astepti o luna sau chiar mai mult pentru perechea de ochelari de soare comandata online, acum o poti obtine imediat din Romania. Fara costuri suplimentare de transport, direct de pe sunglasscurator.com

Ochelari de soare Cutler and Gross, 395 eur, sunglasscurator.com