organizarea dulapului camera

Ai in garderoba o intreaga colectie vestimentara ce cuprinde diverse piese trendy sau vintage, ori diverse lucruri cu valoare sentimentala pe care nu le porti niciodata? Avem o idee pentru tine: transforma organizarea dulapului intr-un proiect pe care sa-l dai ca exemplu si altor fashioniste inteligente!

Iti doresti un dressing room de vis…organizat, aerisit, cu o selectie optima de haine si accesorii potrivite oricarei ocazii sau moment al zilei.

Daca atunci cand deschizi dulapul vezi ca este supraincarcat si totusi ai impresia ca nu ai cu ce sa te imbraci, iti uram bun venit in echipa! Si noi patim la fel… Insa exact acum este momentul ideal sa-ti organizezi eficient si inteligent garderoba.

Piesele din garderoba ideala trebuie sa fie frumoase, moderne dar si functionale!

Organizarea dulapului intr-un mod cat mai eficient se poate transforma din vis in realitate!

Melanie Charlton Fascitelli, autoarea best seller-ului Shop Your Closet: The Ultimate Guide to Organizing Your Closet in Style spune ca exista un singur truc care functioneaza 100%. Asa ca nu-ti vom intocmi o lista intreaga de sarcini, ci-ti vom divulga sfatul unei profesioniste:

In loc sa te gandesti daca ai purtat piesa in ultimul an, Fascitelli sugereaza sa te intrebi: daca as merge acum la cumparaturi, mi-as mai cumpara acest lucru? Daca raspunsul este NU, renunta! Se pare ca acest truc este cu adevarat eficient si iti salveaza cu cel putin 25 % economiile si spatiul din dulap dintr-o singura lovitura!

Pentru a continua organizarea dulapului inteligent, Melanie iti recomanda 3 lucruri:

1. piesele trendy, pe care le-ai pastrat intr-o stare buna poti sa le vinzi la targurile de haine;

2. poti sa oferi hainele de care te-ai plictisit prietenelor sau celor din familie;

3. sau le poti dona unei organizatii caritabile.

Organizarea dulapului – apeleaza la un stilist

Va impartasesc in final ce intentionez sa fac pentru a fi sigura ca pastrez exact hainele si accesoriile cele mai avantajoase. Pentru organizarea dulapului voi cere parerea unui stilist, o prietena cu un gust vestimentar impecabil. Ea ma va ajuta cu o perspectiva noua asupra garderobei si imi va spune cu sinceritate daca ceva arata bine pe mine sau nu.

Daca este o fana a ideilor care te ajuta cu organizarea dulapului, afla cum sa-ti aranjezi pantofii sau ce metode ingenioase pentru aranjarea bijuteriilor poti incerca.

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook si vei afla de acolo si alte informatii de ajutor!

Foto: Ikea (dulap de haine PS 2014, 549 lei).