Nu vorbim despre orice pereche de pantaloni de trening pentru femei si nici investitia nu necesita o suma imposibila. Chiar de la prima vedere suntem siguri ca ai recunoscut modelul Adidas Originals. Adorati de o lume intreaga, de la vedete la sportivi de marca, acesti pantaloni sport au toate atuurile sa devina starurile garderobei tale in 2015!

pantaloni de trening pentru femei
Unii pantaloni de trening pentru femei pot fi purtati si cu pantofi cu toc

Pantaloni de trening pentru femei Adidas

Pentru inceput iti dezvalui un mic secret din moda 2015: echipamentul de sport nu se poarta doar la gym! Industria fashion a decis in unanimitate ca de acum inainte colantii, sweatshirt-urile, bustierele si perechile de pantaloni de trening pentru femei merg in orice imprejurare.

Dar cum secretul reusitei sta in detalii, trebuie sa stii cum alegi corect acei pantaloni de trening pentru femei pe care le vei purta si in afara orelor de spot.

Pantaloni de trening pentru femei – Accentul cade pe multifunctionalitate!

Acesta este principalul motiv pentru care clasicii pantaloni de trening pentru femei Adidas Originals au toate sansele sa devina starurile noii tale garderobe. Sigur, un alt atu peste care nu putem trece e ca sunt preferati de vedete: Madonna, Rita Ora si Rihanna ii poarta in tinute funky, iar artistii rap i-au transformat intr-o semnatura de stil!

Ce trebuie sa stii: Poarta-i in combinatii originale. Nu asocia acesti pantaloni de trening pentru femei doar cu piese din garderoba sport pentru ca ideea e sa nu arati ca si cum ai merge la sala.

Tocurile de maxim 8-10 cm fac pereche buna cu acesti pantaloni de trening pentru femei. Evita platformele in favoarea unei perechi de incaltaminte fina, care sa contrasteze cu piesa principala a tinutei tale.

Pantaloni Adidas Originals, 64.29 eur, asos.com