pantaloni eleganti

Vedetele internationale au reusit sa impuna un nou trend: acela de a purta pantaloni eleganti chiar si la evenimente de gala!

In cazul vestimentatiei de eveniment, lumea modei a sesizat o nevoie de actualizate a tinutelor conform tendintelor actuale, mult mai fresh si relaxate.

Cara Delevigne si-a accesorizat tinuta cu tatuaje artistice cu pasari si flori

Se pare ca dress code-ul formal cu care ne-am obisnuit la baluri, receptii sau dineuri sofisticate trebuie reinventat conform tendintelor contemporane.

Deocamdata doar cele mai curajoase fashioniste au indraznit sa poarte pantaloni eleganti la Gala MET 2015. Pentru Diane Krueger, Sienna Miller si Cara Delevingne a fost usor sa introduca in tinute de seara piese vestimentare neconventionale. Stilul lor impecabil si silueta perfecta le permite aproape orice.

Tinute de gala cu pantaloni eleganti? E posibil!

Chiar daca au purtat tinute cu pantaloni eleganti, vedetele noastre preferate au urmat intocmai tema Galei Met 2015 – China: Through The Looking Glass. Tema asiatica a fost prezenta cu ajutorul celor mai stylish si neasteptate accesorii! Cara Delevigne a purtat pe corp desenele celebrului tatoo artist Keith “Bang Bang” McCurdy, Diane Kruger si-a prins flori in par iar Sienna Miller a ales un brau cu ciucuri din matase.

1. Diane Kruger: tinuta Chanel

pantaloni eleganti

2. Sienna Miller: tinuta Takoon

pantaloni eleganti gala met

3. Cara Delevingne: tinuta Stella McCartney

pantaloni eleganti 2015

Foto: Guliver.