pantalonii culottes tocuri

Pantalonii culottes au aparut masiv in vietile noastre relativ recent si au devenit rapid, cum era de asteptat, o dilema. Afla care sunt cele mai potrivite modele pe care le poti purta si fara tocuri!

Potriviti pentru aproape orice tip de silueta, pantalonii culottes te pot scoate din extrem de multe incurcaturi stilistice. Aparitia Madalinei Ghenea anul acesta la Cannes ramane un moment memorabil in moda. Tinuta ei a facut furori! Ia romaneasca creata de Valentina Vidrascu a fost integrata intr-un look elegant contemporan, alaturi de… pantalonii culottes!

Pantalonii culottes pot fi purtati absolut oriunde, daca alegi modelul corect si, in momentul in care scriu acest articol, un lucru pare absolut sigur: trebuie sa ai macar o pereche in garderoba ta. Cum sa porti insa pantalonii culottes fara tocuri? Aici, desigur, intervenim noi.

Poarta pantalonii culottes:

Ca un blogger de moda

Asigura-ti ascensiunea in lumea rapida a street-style-ului folosindu-te de reteta bloggerilor de moda. Nu iti trebuie decat o pereche de pantaloni culottes albi, un nonconformism discret si mult curaj.

pantalonii culottes
Culottes Asos, 27 eur, pantofi sport Nike 96 eur, ochelari de soare Optiplaza 50 lei

Ca o hipsterita

Nonsalanta, tupeu si extrem de multa aroganta; imbina toate astea cu o pereche de pantaloni culottes gri si o sapca, un tricou alb sau un top statement minimalist si te vei simti pregatita sa cuceresti lumea.

pantalonii culottes hipsterita
Culottes Asos 62 eur, tricou Mango 59.90, sapca Asos 52 eur, slapi Asos 25 eur

Ca un fashion editor

Daca vrei sa te ridici la nivelul unui editor de moda tine cont de un singur lucru: toate detaliile, care trebuie sa fie impecabile, trebuie sa planeze in jurul pantalonilor. La urma urmei…God is in the details!

pantalonii culottes fashion editor
Culottes Asos 48 eur, top Zara 79 lei, slapi Nike 27 eur, cercei Zara 49 lei

Pantalonii culottes au revenit in tendinte deoarece combina intr-un mod functional si estetic atuurile ambelor piese debaza din garderoba femeilor active: si fusta, si pantalonii. Afla cum sa-i porti intr-un spirit contemporan inspirata de moda strazilor din marile orase ale lumii!

Foto: PR; Colaje: Irina Cucu.