pantofi la moda

Accesoriile unei adevarate fashioniste spun intotdeauna o poveste. Noile modele de pantofi la moda merita un loc in orice garderoba ultra sofisticata tocmai din acest motiv!

Crezi ca noii pantofi la moda sunt prea extravaganti? Sigur ca sunt, si tocmai din acest motiv ni se par irezistibili! Iata 3 modele glam care ne-au cucerit!

Pantofii slippers pot fi purtati cu succes si in perioada de trecere dintre sezoane

Pantofi la moda in 2015

Incaltamintea actuala, ca sa fie pe placul celor mai exigente fashioniste, avea nevoie de cateva artificii de design. Pentru a se potrivi cu hainele prezentului si pentru a se diferentia de zecile de modele de pantofi la moda produse de marcile consacrate, 3 branduri hip au reinventat balerinii clasici!

Acestia sunt inspirati de pantofii pe care ii purtau aristocratii odinioara. Sunt pretiosi si glam, dar si extrem de funny. Pe langa catifeaua in nuante imperiale inchise sau altele vesele, cei 3 s-au folosit si de materiale moderne – glitter brodat cu texte sau desene de inspiratie pop art.

1. Balerinii Chiarei Ferragni

pantofi la moda

Pantofi la moda creati de Chiara Ferragni, 165 eur, chiaraferragnicollection.com

2. Balerini Stubss and Wootton

pantofi la moda

Pantofi Stubss & Wootton, 450 $, stubbsandwootton.com

3. Balerini Modern Vice

pantofi la moda

Pantofi Modern Vice, 425 $, modernvice.com

Chiar daca bugetul nu-ti permite sa investesti intr-o pereche de pantofi la moda exclusivisti, incearca sa selectezi modele asemanatoare din oferta brandurilor mass market. Noi vom vana modele asemanatoare si iti vom face o selectie accesibila.