Un simplu truc de stil iti poate schimba starea de spirit intant. Poarta pantofi sport nude (in culoarea pielii) si vei obtine efectul mult dorit: picioare mai suple si mai fine!

pantofi sport nude H&M
Pantofii sport nude de la H&M

Pantofi sport nude – Nude vs alb

Precum clasicii stiletto nude, o pereche de pantofi sport nude (in culoarea pielii) iti ofera aproximativ aceleasi avantaje: subtierea picioarelor. Sigur ca tocul inalt si varful ascutit au un efect mult mai evident de subtiere si inaltare a siluetei, dar pentru ca am testat personal si incaltamintea sport nude, iti garantez ca vei fi si in acest caz incantata!

Secretul de stil al celor mai stylish femei din lume e simplu: aleg inteligent piesele pe care le poarta. Piese in tendinte dar care in primul rand avantajeaza corpul.

Probeaza si tu pantofi sport nude care iti alungesc picioarele si arata bine atat live, cat si in fotografii!

Pantofi sport nude – Argumente pro: acesti pantofi sport nude se confunda cu nuanta pielii si nu ies atat de mult in evidenta. Varful lor rotund nu ingroasa piciorul, ci dimpotriva! In plus, sneakersii albi, desi sunt foarte la moda si in acest sezon, nu mai sunt o noutate, mult prea multe fashioniste ii poarta.

Pantofi sport nude – Argumente contra: bejul roze deschis e o nuanta care se asorteaza usor cu alte tonuri din paleta cromatica a primaverii. Cu toate astea nu egaleaza albul care poate fi combinat cu absolut orice.

Pantofi sport H&M, 229 lei, www.hm.com.