Nu toate femeile au o silueta perfecta de top model, dar fiecare dintre noi avem o anumita parte a corpului pe care o dezvaluim fara ezitare. Iata de ce iti recomandam senzualele rochii cu spatele decupat: te ajuta sa-ti pui in valoare atuurile si sa te simti super sexy!

rochii cu spatele decupat femeie
Iti recomandam ca seara sa imbraci senzualele rochii cu spatele decupat

Rochii cu spatele decupat pentru seri elegante

Senzualele rochii cu spatele decupat sunt vedetele aparitiilor de seara! Acest trend a reinceput sa fie din nou in lumina reflectoarelor inca din 2014, dar de abia in acest an a ajus la apogeu. Cele mai hot actrite la Hollywood, plus majoritatea modelelor de top, adora rochiile cu spatele gol!

Dupa o vreme in care discutiile fashion aveau in vizor decolteele provocatoare purtate de Kim Kardashian, moda momentului are un nou subiect hot la indemana: decupajele indraznete care lasa spatele la vedere!

Cele doua tinute de seara alese de Rosie Huntington-Whiteley in decursul aceleiasi saptamani ne confirma puterea de seductie a celor mai dorite rochii cu spatele decupat ale momentului. La Gala Elle Style Awards 2015 din UK top modelul a purtat o rochie din piele si matase creata de Anthony Vacarello.

Foto: Guliver.