Cele mai senzuale piese au defilat la Paris

La evenimentul Mode City Paris desfasurat la Palatul Versailles, brandul romanesc Jolidon a lansat colectiile de lenjerie si costume de baie primavara-vara 2014 aferente marcilor Jolidon, Prelude si Lilly.

Grupul Jolidon a participat in aceasta luna, pentru a 16-a oara consecutiv, la Mode City Paris, cel mai important eveniment international care promoveaza trendurile pentru lenjerie si costume de baie, alaturi de nume internationale recunoscute pentru creatiile lor spectaculoase: Chantelle, Huit, Implicite, Barbara, Empreinte, Antigel, Nuits de Satin, Vannina Vesperini

Fii cu un pas inaintea modei si afla care sunt trendurile 2014 pentru lenjerie si costume de baie!

In cadrul aceluiasi eveniment, compania Jolidon a fost selectata pentru a participa la Swarovski Trends, unde celebrul brand austriac a invitat partenerii de top sa expuna cate o piesa reprezentativa intr-un cadru glamour. De asemenea, Jolidon a inchis parada de costume de baie a salonului Mode City cu 15 costume de baie care ilustreaza tendintele anului 2014. O noutate a acestei editii a fost zona Absolut Summer, o zona dedicata modei estivale, organizata in aer liber si destinata publicului larg, unde clientele au putut beneficia de sfaturi de specialitate direct de la reprezentantii brandurilor participante.

Jolidon Swimwear – Colectia de costume de baie este compusa din 10 linii tematice, unde regasim peste 150 modele diferite, de inspiratie etno-sic, marina sau retro-cool in culori tonice si forme variate.

Jolidon Swimwear Men – In colectie se regasesc atat forme clasice, cat si modele trendy intr-o varietate de culori si imprimeuri. Noutatea pentru 2014 o reprezinta short-urile realizate din bumbac, in culori pastel si short-urile cu imprimeuri inedite.

Jolidon Clandestine – Noua colectie Clandestine elogiaza senzualitatea si combina in piesele de lenjerie materiale pretioase precum dantela, satin si tul.

Jolidon Fashion – Cele patru noi povesti ale colectiei Jolidon Fashion redau o atmosfera plina de romantism, ideala pentru un rasfat cotidian. Materialele folosite sunt delicate, reusind sa combine in proportii ideale eleganta si confortul.

Prelude – In noua colectie Prelude se reinterpreteaza modern glamor-ul anilor ’20. Liniile sunt sofisticate si rafinate, iar modelele elaborate sunt realizate din materiale pretioase: dantela Leavers, satin elastic, broderie cu efect tattoo, aplicatii de cristale Swarovski si accesorii-bijuterie.

Prelude Swimwear 2014 – O colectie de lux realizata din materiale pretioase cu imprimeuri spectaculoase, de inspiratie etno, retro sau vegetala. Rafinamentul detaliilor 3D handmade, originalitatea aplicatiilor din cristale Swarovski si designul elaborat transforma costumele de baie Prelude in piesele must-have ale verii 2014.

Miruna Micsan, Foto: Jolidon.