sandale cu pietre pereche

Ca de obicei, Zara ne ofera o alternativa accesibila la piesele trendy de sezon propuse de designeri celebru. Iata noile sandale cu pietre din colectia de primavara 2015 pe care vei cheltui doar 10% fara de pretul modelelor asemanatoare create de marile case.

Zara ne ofera solutii salvatoare in fiecare sezon. Si, in multe cazuri, hainele si accesoriile din portofoliul brandului spaniol arata chiar mai bine decat cele care au servit drept inspiratie.

Alege sandalele astfel incat sa se asorteze cu cat mai multe piese din garderoba estivala!

Sa recunoastem, nu multe fashioniste isi permit o pereche moderna de sandale cu pietre de 370 de eur sau chiar mai mult. Si chiar nu trebuie sa te simti prost ca te numeri printre norocoase, pana la urma 99% din populatia globului nu-si permite acest lux. Dar iata ca in primavara asta putem face shopping inteligent! Zara vine cu o alternativa perfecta de accesorizare pentru tinute urbane cool & accesibile.

Sandale cu pietre in trend: Zara vs Marni

Exista insa o diferenta, dar aceasta veste e posibil sa avantajeze sustinatoarele modei eco. Sandalele bleumarin cu irizatii metalice Zara sunt facute din imitatie din piele, pe cand sandalele Marni, care au servit ca inspiratie, sint 100% din piele de vitel impodobita cu pietre colorate.

Sandale cu pietre Zara 199.90 lei

sandale cu pietre pereche zara
Sandale cu pietre de la Zara din colectia de primavara

Sandale cu pietre Marni, 370 eur, net-a-porter.com

sandale cu pietre marni
Sandale rafinate cu pietre marni

Foto: Zara, Net a Porter.