trucuri la cumparaturi femeie

Sigur ca fashionistele pursange sunt impulsive, asta face parte din farmecul lor. Si de cele mai multe ori cedeaza ispitei de a-si cumpara orice piesa, fara a se gandi daca este practica sau confortabila, doar pentru ca e hip. Iata cateva trucuri la cumparaturi care te vor ajuta sa nu faci investitii neinspirate.

Daca esti una dintre acestea, e momentul sa recunosti ca ai nevoie de cateva trucuri la cumparaturi pentru a evita investitiile dezastruoase!

Dan Lawson, stilistul serialului The Good Wife ne spune ce sa nu cumparam niciodata!

Daca exista un singur lucru care ne face sa ne simtim vinovate dupa ce am facut cumparaturi, e vorba de faptul ca piesa mult visata nu este tocmai confortabila. Ne strange, ne deranjeaza, ne scoate in evidenta micile imperfectiuni si lista poate continua…intr-un cuvant e imposibil de purtat! Iar asta se intampla mai ales in cazul pantofilor.

Uneori, cele mai frumoase perechi de pantofi inseamna durere. Mai ales daca au tocuri ametitor de inalte sau un calapod complicat. Toate femeile au trecut prin asta macar o data si stiu exact despre ce vorbim aici. Dar acum, ca am descoperit recent pe popsugar.com opinia stilistului unuia dintre cele mai indragite seriale, The Good Wife, sa speram ca putem evita shoppingul impulsiv.

Trucuri la cumparaturi pentru fashion addicts

” Cred ca femeile fac asta deseori – aleg un pantof care e un pic incomod chiar in momentul probarii. Dar merg mai departe si-l cumpara, si apoi dupa ce-l poarta doua ore sunt gata sa-si taie picioarele pentru ca le dor atat de mult. Daca pantofii sunt incomozi inca din magazin, vor fi si mai incomozi dupa ce-i porti. Acum, daca sunt inconfortabili din cauza ca pielea e prea rigida, e alta poveste. Dar daca te jeneaza, te strang si chiar atunci cand te plimbi prin magazin simti ca-ti iau foc picioarele, nu-i cumpara! Nu conteaza cat de frumosi sunt si nici daca sunt la reduceri, pune-i inapoi in raft!” Dan Lawson, Director de costume – The Good Wife.

Pantofii tai sunt confortabili dar au tocurile foarte inalte? Trucuri la cumparaturi: afla cum sa-i alegi corect!

Foto: Guliver.