shopping inteligent femeie in alb

Afla care sunt cele 3 lucruri pe care nu ar mai trebui sa cheltuiesti nimic in noul sezon si fa-ti un detox eficient si de lunga durata atat garderobei, cat si modului in care faci cumparaturi. Suntem pentru shopping inteligent!

Esti probabil in mijlocul unor pregatiri masive pentru noul sezon, iar asta poate insemna o multime de lucruri. Ca de exemplu un detox al garderobei urmat de cateva sesiuni intensive de cumparaturi, apoi de o mica panica ca nu ai destule urmata de o alta sesiune de shopping. Dar inainte sa arunci sau sa donezi lucruri din garderoba ta si, mai ales, inainte sa incepi sa iti arunci bugetul de toamna prin magazine, noi avem cateva sugestii! Fa shopping inteligent!

Nu, astazi nu iti vom spune ce anume nu trebuie sa lipseasca de pe lista ta de shopping ci dimpotriva, avem cateva sfaturi legate de lucrurile pe care ar trebui sa incetezi sa iti mai arunci banii. Sunt, in principal, sugestii care te vor ajuta sa economisesti enorm, dar te vor scuti si de o multime de alte probleme.

Cum sa faci shopping inteligent

shopping inteligent femeie in alb
Afla care sunt cele 3 lucruri pe care nu ar mai trebui sa cheltuiesti nimic in noul sezon. Invata sa faci shopping inteligent!

Start pentru shopping inteligent! Inceteaza deci sa mai dai banii pe:

Shopping  inteligent – Fara materiale de slaba calitate

Indiferent cat de mult ti-ar placea o anumita piesa aminteste-ti mereu sa verifici compozitia materialului. Incearca, pe cat posibil, sa eviti tesaturile cu o compozitie predominanat sintetica pentru ca se vor deteriora mai repede decat crezi.

Shopping inteligent – Fara accesorii scumpe care nu ti se potrivesc

Orice fashionista trebuie sa invete, mai devreme sau mai tarziu, sa isi controleze impulsurile de moment. Este usor sa fii impresionata la prima vedere si sa crezi ca te-ai indragostit de un accesoriu exorbitant de scump. In cazul asta iesi din magazin, ia o gura de aer si priveste dincolo de eticheta designerului. Daca piesa cu pricina nu va fi o achizitie smart pentru garderoba ta si, implicit, pentru stilul tau mergi mai departe.

Shopping inteligent – Fara pantofii superbi care dor

Desigur, nici nu mai incape vorba, vei arata superb in noii tai pantofi pentru ca de aceea i-ai ales. Dar este mai important CUM te vei simti in ei, asa ca trebuie sa ii testezi putin prin magazin. La urma urmei frumusetea poate fi foarte inselatoare. Iar daca niste pantofi, oricat de perfecti ar parea, sunt incomozi sansele sa ii porti des sunt egale zero.

Asta nu e tot! Mai avem pentru tine cateva idei prin care poti economisi bani la cumparaturi! Iata cele 5 obiceiuri proaste care-ti dau finantele peste cap.

Foto: Guliver.