sneakersi femeie cu geanta galbena

Pana acum trebuie sa te fi obisnuit cu valul de pantofi sport care a luat cu asalt lumea modei, un val pe care ti-a fost, probabil, destul de greu sa il iubesti la inceput. Daca esti pregatita sa treci la urmatorul nivel, atunci esti gata sa porti si sneakersi couture! 

Haute couture insemna, pana recent, orice in afara de comoditate. Iar sportul si libertatea de miscare erau departe de a fi asociate cu stilul si hainele haute couture. Ei bine, asta s-a schimbat si este important sa stii de ce! Pana acum trebuie sa te fi obisnuit cu valul de pantofi sport care a luat cu asalt lumea modei, un val pe care ti-a fost, probabil, destul de greu sa il iubesti la inceput. Dar acum esti pregatita sa treci la urmatorul nivel si daca stii ca stapanesti o pereche de sneakersi colorati intr-o tinuta atunci esti gata sa porti si sneakersi couture!

sneakersi colorati
Sneakersi colorati asortati cu geanta

Sneakersi couture: 4 motive pro

Sneakersii couture sunt cele mai curajoase accesorii din garderoba moderna. Iata de ce:

1. Rezolva cu adevarat dilema sport/elegant prin simplul fapt ca sunt reteta perfecta intre o dupa amiaza la wind-surfing si o seara de pomina petrecuta pe treptele unui palazzo. Deci chiar ii poti purta la orice.

2. Sunt printre cele mai proeminente piese ale ultimelor sezoane si vor intra, fara indoiala, in manualele de istorie ale modei, la fel ca fusta mini sau pantofii stiletto.

3. Te scutesc de alte accesorii avand in vedere ca sunt deja un accesoriu statement bine definit, deci poti miza pe ei indiferent daca tinuta ta este formata dintr-o pereche de pantaloni de trening si un tricou, un short din denim si o pelerina de ploaie sau o rochie superba de la Lanvin.

4. Sunt extrem de feminini. Iluzia ca o pereche de pantofi sport cu care ai fi mers in mod normal la sala iti rapesc din feminitate este inca extrem de intalnita si tocmai asta au incercat sa schimbe primele case de moda care au creionat acest model. Nu se numesc, totusi, sneakersi couture din pura intamplare.

sneakersi sarah summer luisaviaroma
Sneakersi Sarah Summer, 1147 lei, luisaviaroma.com

Unde sa nu ii porti niciodata? La sala, desigur, la interviul pentru urmatatorul job, la maraton, pe plaja si categoric nu la munte.

Tips: poti gasi cel mai apropiat si accesibil model la Zara.

sneakersi zara 299 lei
Sneakersi de la Zara 299 lei, zara.com

Foto: Guliver; ZARA, Luisaviaroma.