Noul model al unei genti de star

Actrita care a castigat Premiul Oscar in 1961 pentru rolul din  filmul “La ciociara”, regizat de Vittorio De Sica, a avut mereu o pasiune pentru brandurile de moda italiene si, in special, pentru gentile Gucci. Cel mai cunoscut star al cinematografiei italiene, Sophia Loren, ramane in istorie atat pentru talentul actoricesc dar si datorita frumusetii si stilului vestimentar impecabil pe care l-a abordat de-a lungul timpului.

Directorul Creativ al casei Gucci, Frida Giannini, ne propune pentru sezonul primavara-vara 2012 un accesoriu glamour- geanta Gucci 1970. Numele este inspirat de anul in care s-au folosit pentru prima oara colturile metalice pentru a accesoriza posetele Gucci. Avand ca referinta modelul clasic pe care il purta si Sophia Loren, noua geanta este o varianta moderna a unei piese iconice. Materialele preferate pentru acest model sunt pretioase. Daca o geanta din piele de crocodil sau de piton ti se pare o alegere mult prea opulenta, afla ca modelul este disponibil si intr-o varianta simpla, din piele de cea mai buna calitate. Paleta cromatica este la fel de rafinata: verde smarald, alb, bej, negru si maro ciocolatiu.

Pastrand un echilibru perfect intre traditie si inovatie, geanta Gucci 1970 este un accesoriu luxos care poate fi purtat de dimineata pana seara in contextul unei alegeri vestimentare elegante.

Text: Miruna Micsan, Foto: Guliver, Gucci (David Dagley & Rex Features)