Zvonurile raspandite la sfarsitul saptamanii trecute despre faptul ca Marc by Marc Jacobs se inchide au pus pe jar lumea modei. Stirea zilei de azi confirma acest lucru: designerul american Marc Jacobs a decis sa renunte la linia accesibila pe care a lansat-o in anul 2000. Afla de ce!

stirea zilei de azi

Stirea zilei de azi: Marc Jacobs confirma!

Ultimii doi ani au fost plini de evenimente memorabile pentru designerul american Marc Jacobs. In 2013, vestea ca renunta la postul de director de creatie pentru casa de moda Louis Vuitton ne-a intristat teribil. Dar in egala masura ne-a crescut asteptarile fata de brandul care ii poarta numele si unde urma sa-si canalizeze toata energia.

Motivul plecarii sale de la brandul de lux LV are o legatura si cu decizia recenta. Stirea zilei de azi nu este atat de devastatoare precum pare. Marc Jacobs si-a justificat cat se poate de bine alegerea. Designerul spune ca directia cea mai importanta din industria fashion este de a gasi echilibrul ideal intre stilul accesibil si moda high-end. Astfel, o delimitare clara intre cele doua este putin relevanta si nu-si mai are rostul in prezent.

In concluzie, chiar daca azi ne luam adio de la Marc by Marc Jacobs, linia mai accesibila, destinata publicului tanar, brandul Marc Jacobs isi continua drumul promitand o rebranduire spectaculoasa. Asteptam cu sufletul la gura urmator sezon de la Paris Fashion Week, din toamna 2015, unde cu siguranta vom asista la un show fresh si plin de energie. Colectia Marc Jacobs pentru primavara-vara 2016 va face cu siguranta diferenta in peisajul modei actuale!

Foto: Kendall Jenner in ultima prezentare a brandului Marc by Marc Jacobs toamna-iarna 2015-2016 / Guliver.

Descopera in continuare cele mai cool creatii Marc by Marc Jacobs din ultimele sezoane!