Dintre zecile de tendinte valabile in primavara 2015, am ales 3 stiluri pe care le poti aborda cu usurinta. Iti descifram detaliile cheie ale celor mai hot combinatii, texturi si imprimeuri dintre care poti alege exact ceea ce-ti place!

denim primavara 2015

1. Total look denim

Denim mania este noua provocare din moda actuala. Tocmai pentru ca faimosul material a fost reinterpretat in fel si chip in ultimii 50 de ani, designerii au hotarat sa-l foloseasca in exces in primavara 2015. Poti profita fara sa-ti fie teama ca exagerezi de cele mai variate combinatii de piese pentru un total look denim.

Sfat: Si pentru ca cea mai importanta piesa in jurul careia iti construiesti tinuta este perechea de blugi preferata, iata un sfat uber cool: au revenit in tendinte jeansii pictati, decorati cu pietre, broderii sau motive patchwork.

Provocare: pentru ca esti deja familiarizata din sezoanele trecute cu tinuta dublu-denim, incearca in acest an un look triplu-denim! Este simplu de realizat si comod de purtat, in mai multe straturi. Gandesti tinuta in 2 pasi: alege piesa de baza (pantaloni din denim, sort sau fusta), apoi ocupa-te de partea superioara a corpului (camasa de blugi, geaca) si tinuta mix&match e gata de a cuceri moda strazii!

Foto: Pat Pat’s primavara-vara 2015 / Guliver.