Ioana Ciolacu este unul dintre cei mai cunoscuti tineri designeri romani, creatiile ei cucerind presa internationala! Intre cele mai importante evenimente de moda ale sezonului, Ioana Ciolacu si-a facut timp sa ne spuna pe scurt care sunt detaliile-cheie ale colectiei de toamna-iarna 2015/2016 prezentate ieri la Berlin Fashion Week.

tineri designeri romani femeie podium
Ioana Ciolacu este unul dintre cei mai cunoscuti tineri designeri romani, creatiile ei cucerind presa internationala

Tineri designeri romani la Berlin Fashion Week

Da, exista tineri designeri romani despre care se scrie pe style.com, cel mai important portal fashion din lume. Colectia pe care tocmai a prezentat-o Ioana Ciolacu pe catwalk-ul de la Berlin Fashion Week a cucerit publicul international!

Chiar daca programul din timpul Saptamanii Modei este ingrozitor de aglomerat si solicitant (selectia manechinelor, fitting, repetitii, probe pentru machiaj si par), plus emotiile din timpul prezentarii, designerul si-a facut timp sa vorbeasca cu noi: “Iti scriu de la Vogue party de fapt, ca sa stii.”, spune Ioana in timp ce imi trimite instant si o fotografie de la eveniment. Asa am aflat si urmatoarele destinatii ale colectiei pentru toamna-iarna 2015/2016. Dupa Berlin Fashion Week urmeaza Who’s Next la Paris si apoi CIFF Copenhaga.

Se anunta un sezon plin pentru castigatoarea premiului inmanat de Stella McCartneyDesigner for Tomorrow 2013. Noi suntem foarte mandri!

Foto: Guliver.