Lupta de pe covorul rosu de la premiile Oscar 2015 pentru un loc in topul celor mai bine imbracate celebritati a inceput de mult, in culise. Va prezentam stilistii "responsabili" pentru cele mai asteptate si aplaudate tinute de Oscar.

leslie fremar este unul dintre stilistii care semneaza cele mai asteptate tinute de oscar 2015

Leslie Fremar pentru Julianne Moore

Este unul dintre stilistii cei mai cunoscuti in industria filmului. Printre clientele sale se numara Charlize Theron, Jennifer Connelly si Scarlett Johanson. De origine canadiana, si-a inceput cariera in presa, ca asistent de stilist. Apoi a avut jobul de vis sau… de cosmar, depinde ce conotatie vrem sa dam faptului ca a lucrat ca asistenta a Annei Wintour.

Sigur va mai amintiti Diavolul se imbraca de la Prada. Fremar declara pentru The Coveteur ca, in ciuda faptului ca e doar un film, multe dintre lucrurile acelea chiar s-au intamplat. Insa fiecare zi era o aventura. “Chiar mi-a placut sa lucrez pentru Anna. Si cred ca daca nu as fi lucrat cu ea nu as avea astazi atata succes si determinare. Cred ca ea mi-a schimbat caracterul”, a mai declarat Fremar. In prezent, Leslie Fremar are propriul birou de stil.

Anul acesta, Leslie Fremar a realizat tinute de Oscar pentru Reese Witherspoon si Julianne Moore. Iar parerea noastra este ca alegerile facute pentru Moore sunt de departe cele castigatoare.