Piese care vorbesc despre tine

Poate ca uneori iti doresti sa fii extravaganta sau poate esti determinata sa militezi pentru o cauza nobila. Sau doar intentionezi sa enervezi pe cineva… In oricare dintre aceste cazuri te regasesti, poti folosi moda in favoarea ta. Imprima-ti ideile pe materiale diverse si poarta cu atitudine tricouri cu mesaj.

Selectia noastra de shopping iti prezinta unele dintre cele mai inedite tricouri cu mesaj, disponibile deja in magazine sau online. Secretul este sa gasesti exact mesajul care te reprezinta, imprimat pe o piesa versatila, de care sa nu te desparti in acest sezon.

Tricou C&A –  “Who needs a boyfriend when you have red lipstick”– este mesajul perfect pe care-l poti aborda dupa o despartire cu scantei. Pentru a fi credibila, poarta si un ruj rosu pe buze si zambeste detasat.

Tricou Topshop – “Music is my religion” – celebra replica a lui Jimmy Hendrix este potrivita pentru toti cei care isi gasesc inspiratia in muzica. Acest tricou cu mesaj este perfect pentru a fi purtat la concertele trupei favorite sau doar pentru a-ti insenina ziua, in memoria unei adevarate legende.

Tricou New Yorker –  “Your boyfriend’s T-shirt” – daca esti o fana a serialului “Gossip Girl” si intriganta Blair Waldorf (jucata impecabil de Leighton Meester) este idolul tau in viata, atunci se pare ca primavara ta este una la moda si…plina de surpize.

Tricou Bold/Molecule-f –  “‘Shopping cures cancer” – daca ai simtul umorului si esti o persoana a extremelor in ceea ce priveste moda, atunci cu siguranta ai gasit tricoul mult visat. Chiar daca shoppingul nu trateaza o problema atat de serioasa poate ajuta la rezolvarea ei sau la prevenirea ei. Iar prin intermediul acestei piese poti atrage atentia asupra faptului ca exista branduri de moda care doneaza o parte din incasari fie pentru cercetare, fie direct pentru tratamentele celor care trec printr-o situatie grea.

Tricou Mango –  “Dream girl” – foloseste-te de toate uneltele unui PR bun si alege un mesaj simplu si jucaus, care nu va trece neobservat de catre sexul opus.

Maiou H&M –  “I love to love” – pentru o romantica incurabila,  acesta este un text reprezentativ si sunt convinsa ca multe adolescente il vor gasi adorabil.

Si pentru a ramane intr-o zona in care moda poate fi abordata amuzant si autoironic, iti sugerez sa vizionezi articolul Tricouri cu mesaj, care prezinta linia mea preferata de tricouri creata de brandul 109 – Escape Tee Collection”.  Dintre cele 5 variante de text, cu siguranta o vei gasi pe care care te reprezinta: Bored and UnexploredAnxious and ObnoxiousComplicated and Underestimated, Vicious and Suspicious, Puzzled and Frazzled.

Text: Miruna Micsan, Foto: Manole Sava, H&M, Bold/ Molecule-f.com, topshop.com